Ξανά μαζί Camila Cabello και Shawn Mendes – Τα καυτά φιλιά στο Coachella

Ξανά μαζί Camila Cabello και Shawn Mendes – Τα καυτά φιλιά στο Coachella

Επανασύνδεση για Camila Cabello και Shawn Mendes που είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους το 2021.

Ήταν πίσω στον Ιούλιο του 2019 που Camila Cabello και Shawn Mendes άρχισαν να γίνουν ζευγάρι. Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που Camila Cabello και Shawn Mendes εθεάθησαν ξανά μαζί στο φεστιβάλ Coachella, με το πρώην ζευγάρι να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά.

Οι δύο καλλιτέχνες, ο 24χρονος Shawn Mendes και η 26χρονη Camila Cabello, απαθανατίστηκαν μαζί στο φεστιβάλ Coachella να παρακολουθούν μαζί ένα show και να μιλάνε.

Σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάζει ένα παθιασμένο φιλί.

@ BACKGRID

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ήταν για αρκετά χρόνια φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2019.

Είχαν φωτογραφηθεί σε διάφορες στιγμές τους εκείνο το καλοκαίρι. Έκαναν, όμως, την πρώτη τους μεγάλη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Αύγουστο του 2019. Ήταν στα MTV Video Music Awards, όπου ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Señorita».

Ο χωρισμός για Camila Cabello και Shawn Mendes

Πέρασαν την καραντίνα στο Μαϊάμι στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, η οποία, όπως δήλωσε ο Shwan Mendes τον Αύγουστο του 2021, ήταν μια περίοδος που τους έφερε πιο κοντά.

«Η Camila και εγώ ήμασταν τόσο τυχεροί γιατί μπορέσαμε να είμαστε κάπως σε μια ήρεμη στιγμή, και ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια που μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να μην δουλέψουμε καθόλου», δήλωνε σε συνέντευξή του στο Audacy Check In. «Κάναμε βόλτες με το ποδήλατο στο Μαϊάμι, και απλά αισθανόμασταν πολύ όμορφα», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2021 ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. «Παιδιά, αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στη σχέση μας, αλλά η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι πιο δυνατή από ποτέ», σημείωναν σε κοινή ανακοίνωση που ανέβασαν στους λογαριασμού τους στο Instagram.

«Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως οι καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας από την αρχή» συμπλήρωναν Camila Cabello και Shawn Mendes.

Το Coachella θα πραγματοποιηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα, από τις 14 έως τις 16 Απριλίου και από τις 21 έως τις 23 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ