Μαθεύτηκε 15 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που ο Αντώνης Ρέμος χώρισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μαθεύτηκε 15 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που ο Αντώνης Ρέμος χώρισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Παρά τα οκτώ χρόνια σχέσης δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει στο ενεργητικό της αρκετές σχέσεις, που έχουν συζητηθεί και διήρκεσαν, μάλιστα, για πολλά χρόνια, με ένα παράδειγμα να σχετίζεται φυσικά με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο ήταν μαζί για οκτώ χρόνια. Παρ’ όλα αυτά ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μαθεύτηκε 15 χρόνια μετά!

Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο Αντώνης Ρέμος είχε κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα, πρώτα θα έκαναν πολιτικό γάμο, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα ακολουθούσε και ανοιχτός θρησκευτικός γάμος, στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό…

Η απόσταση χώρισε Μακρυπούλια – Ρέμο

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με φήμες, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Ο λόγος του χωρισμού ήταν η απόσταση, αφού το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αν και ο χωρισμός ήταν κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια «καρφώνει» την μητέρα του Αντώνη Ρέμου; «Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση…»

Πριν μερικά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια είχε βρεθεί καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να μιλήσει για τις «πεθερές» της. Η ίδια αποκάλυψε πως έχει έρθει κατά διαστήματα σε πολύ δύσκολη θέση. Μήπως καρφώνει τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου;

Ανάμεσα σε πολλά, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στη σχέση της με τις μητέρες των κατά καιρούς συντρόφων της. Για την ακρίβεια ανέφερε πως υπήρξε μια υποψήφια πεθερά που της έκανε περίεργα πράγματα.

«Ήταν παράξενη, αυτά που έκανε τα βλέπουμε μόνο στις ελληνικές ταινίες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αποκαλύψεις της Ζέτας δεν έμειναν ασχολίαστες από το «Πρωινό» με τους παρουσιαστές να υποστηρίζουν πως τα όσα είπε “φωτογραφίζουν” την μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ