Χαμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Τι μου έκανες μωρή;» – Η απιστία που δεν έμαθε κανείς!

Χαμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Τι μου έκανες μωρή;» – Η απιστία που δεν έμαθε κανείς!

Αποκάλυψη «σοκ» από τον παρουσιαστή

Χαμός έγινε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν λίγο καιρό παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την απιστία που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει στον ρόλο του Νικόλα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομή «Δυο στη 1″ και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιατζόγλου για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ πολλών, στο ποιά είναι η γνώμη του για την απιστία, ενώ παράλληλα, ενώ ήρθε σε αμηχανία, απάντησε ότι έχει συγχωρήσει στο παρελθόν την απιστία.

«Τι να πω; Ξέρω εγώ; Εσύ τι λες; Παιδιά ότι θέλετε να πούμε, θα τα πούμε μεταξύ μας. Αλλιώς… Δεν ισχύει για τίποτα το για πάντα. Μόνο κάποιες σταθερές υπάρχουν στη ζωή του καθενός. Οι φίλοι, η οικογένεια, τα παιδιά, οι άνθρωποι που αγαπά και κάποιες αρχές που δεν θέλει να τις παραβεί ποτέ. Από εκεί και πέρα αφήνουμε τη ζωή να αποφασίσει. Ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντώντας στην ερώτηση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Η Ζωή Κρονάκη επέμεινε κι ο ηθοποιός είπε: «Τι θες τώρα εσύ ρε παιδί μου; Τι θέλεις; «. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εντάξει δυσκολεύομαι με τα χρόνια. Μάλλον φταίει η ηλικία. Πολύ δύσκολα να με συγκινήσει κάτι. Μακάρι να βρεθεί. Είμαι μισάνοιχτος. Ακόμα κι όταν μου συνέβη (σ.σ. η απιστία), πήγα σε ένα βράχο, κάπνισα δύο τσιγάρα και μετά είπα οκ. Είπα τον Γιώργο Φούντα θα παριστάνεις; Τι μου έκανες μωρή; Είπα ο άνθρωπος για να το έκανε, το ήθελε… Δεν το ανέφερα ποτέ. Να της βγάλεις μετά την Παναγία και να της κοπανάς, εσύ που έκανες αυτό τότε; Αυτό κι αν θα ήταν άνανδρο».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ