Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης (vid)

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης (vid)

Η αιτία που «έσβησε» ο έρωτάς τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν πριν λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια σχέσης. Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που κατέληξαν σε αυτή την…κρίση;

Διαβάστε επίσης: Δεν το έμαθε ποτέ κανείς: Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, πριν τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό!

To -πρώην πια- ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση δημοσιοποίησε τον χωρισμό του τον Αύγουστο και το κοινό «έπεσε» από τα σύννεφα. Ωστόσο, οι δικοί τους άνθρωποι ήξεραν καλά ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πιο πριν.

Ο χωρισμός τους σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ήταν φιλικός και χωρίς εντάσεις. Την ίδια ώρα, δείτε τι αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στον χωρισμό είναι η ρουτίνα και η καθημερινότητα.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το «Yes Magazine», η ηθοποιός είχε δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.

Η ίδια φαίνεται να μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη»

Έγινε μπουχός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ενόχλησή του στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τη Ζέτα Μακρυπούλια (Video)

Έχοντας εδώ και λίγο καιρό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αναλάβει καθήκοντα Υφυπουργού Πολιτισμού στην Κύπρο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τα αρνητικά σχόλια και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ενώ έγινε μπουχός, όταν ρωτήθηκε για τη Ζέτα Μακρυπούλια, δείχνοντας την ενόχλησή του.

«Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Μπορεί να είναι ένα νεοσύστατο υπουργείο αλλά μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα το δυναμώνουμε. Έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που είναι πολλές και είναι μπροστά μας.

Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό, κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Πρωινού» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όσο για την πρώτη μέρα που ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε πως είδε την ατζέντα του υφυπουργείου Πολιτισμού και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο πρέπει να υλοποιηθούν δράσεις και ενέργειες.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η στροφή στην καριέρα και η Ζέτα Μακρυπούλια«Η στροφή αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει και πάρα πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου. Στη μουσική βάζω μια άνω τελεία γιατί με τίποτα δεν μπορεί να με εγκαταλείψει» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Έπαθα κάταγμα στο χέρι σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά. Συγγνώμη πρέπει να πάω», ανέφερε ο καλλιτέχνης για την περιπέτεια υγείας του και αποχώρησε, χωρίς να απαντήσει τίποτα για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ