«Βόμβα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Με αυτή την παίκτρια του GNTM υπήρξε ζευγάρι

«Βόμβα» για τον Αλέξη Γεωργούλη: Με αυτή την παίκτρια του GNTM υπήρξε ζευγάρι

Δεν είχαμε ιδέα!

Μπορεί η καταγγελία εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη να έχει φέρει στο προσκήνιο τον ηθοποιό, ωστόσο και στο παρελθόν γινόταν σούσουρο με την προσωπική του ζωή. Μια πληροφορία που έσκασε σα…βόμβα κάνει λόγο ότι υπήρξε ζευγάρι με παίκτρια του GNTM.

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας με τις σχέσεις του, όπως με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και με τη Μαρία Σολωμού.

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από το φλογερό ειδύλλιο που έζησε ο γνωστός ηθοποιός με παίκτρια του GNTM και εμείς βρήκαμε της δηλώσεις που είχε κάνει τότε το μοντέλο για τη σχέση τους.

«Έχω γνωριστεί με τον Αλέξη, βγήκαμε μία δύο φορές και μετά μπήκα στο παιχνίδι» δήλωνε τότε η Νάιλα για την φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Νάιλα GNTM

«Κάνουμε ωραίες συζητήσεις. Αν παραδέχτηκε ότι είχαμε σχέση το παραδέχτηκα και εγώ. Δεν κράτησε πολύ» είχε καταλήξει.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος εκείνο τον καιρό βρισκόταν στην Αμερική, δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι η Νάιλα πήγε στο ριάλιτι. Οπότε δεν την πήρα όταν βγήκε έξω. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος η Νάιλα»

Η Νάιλα πάντως είχε αποκαλύψει στην “Πρωινή Μελέτη” ότι την πρόταση για να βγουν, όταν γνωρίστηκαν με τον Αλέξη Γεωργούλη, την έκανε εκείνος και όχι η ίδια. Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν έχει πλέον καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ