Ο τραγουδιστής σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν έγραψε τραγούδι εμπνευσμένο από τον… Γουάινστιν

Ο τραγουδιστής σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν έγραψε τραγούδι εμπνευσμένο από τον… Γουάινστιν

Το τραγούδι μιλά για τους ρόλους των φύλων, τη συναίνεση, ακόμη και τη ρήση της Beyonce «Run The World Girls» (Κυριεύστε τον κόσμο κορίτσια)

Ο σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν, Κιθ Έρμπαν έγραψε ένα τραγούδι το οποίο είναι εμπνευσμένο από το σκάνδαλο με τη σεξουαλική κακοποίηση στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, με την γνωστή ηθοποιό να αποθεώνει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπώ το νέο τραγούδι του Κιθ Έρμπαν #female». Η Κίντμαν και ο Έρμπαν έχουν δύο κόρες, τη Σάντεϊ Ρόουζ και τη Φέιθ Μάργκαρετ και ο τραγουδιστής είπε ότι τα δύο κορίτσια είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να ηχογραφήσει μία τρυφερή μπαλάντα για την ενδυνάμωση των γυναικών.

Το τραγούδι μιλά για τους ρόλους των φύλων, τη συναίνεση ακόμη και τη ρήση της Beyonce «Run The World» (Girls) (Κυριεύστε τον κόσμο (Κορίτσια).

Ο Κιθ Έρμπαν τόνισε ότι επηρεάστηκε πολύ από το σκάνδαλο καθώς είναι πατέρας δύο κοριτσιών και είπε χαρακτηριστικά: «Και ως γιος – η μητέρα μου ζει. Eίμαι περιτριγυρισμένος από γυναίκες στη ζωή μου, μεγάλωσα σε ένα σπίτι με αγόρια, χωρίς αδελφές… Τώρα είμαι σε ένα σπίτι που είναι όλα κορίτσια. Οπότε το τραγούδι αυτό έχει μεγάλη σημασία για μένα σε πολλά επίπεδα».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ