Το έβγαλε στη φόρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δύσκολο να ερωτευτώ πλέον – Πρέπει να είναι ο…»

Το έβγαλε στη φόρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δύσκολο να ερωτευτώ πλέον – Πρέπει να είναι ο…»

Ο παρουσιαστής έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», στις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά.

Ο ηθοποιός έκανε «ποδαρικό» στην εκπομπή «Στούντιο 4», που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ και πρώτα απ’ όλα ανέφερε για τον εαυτό του: «Πιστεύω ότι είμαι πολύ βαρετός. Κάνω υπομονή γενικά και μία μέρα, γίνεται η έκρηξη και μαζεύουμε τα κομμάτια».

Σχετικά με την κρίση και την καραντίνα που δυσκόλεψε οικονομικά όλους τους καλλιτέχνες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη. Στην οικογένειά μου όμως, δεν έλειψε τίποτα, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος. Δύο πράγματα έχω, μοτοσυκλέτες και τη βάρκα μου. Εκεί γίνονται όντως, υπερβολές, είναι οι πολυτέλειές μου».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, συνήθως βρίσκεται πάνω στο σκάφος του για 2,5 μήνες περίπου. Ωστόσο φέτος, δεν θα τα καταφέρει, λόγω των γυρισμάτων της νέας σειράς που συμμετέχει.

«Είχα πολύ άγχος για τη σειρά. Είχα ξεχάσει πώς είναι. Είχα 20 χρόνια να δω κάμερα κι έλεγα “άραγε, μπορώ;”. Νομίζω πως τελικά, το θυμήθηκε, είναι πολύ ωραία δουλειά. Δεν είναι όπως το θέατρο που τα ελέγχεις όλα, εδώ τα ελέγχουν όλα οι άλλοι. Αφέθηκα όμως», εξήγησε για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Τόνισε μάλιστα, πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο δεν είχε δεχτεί κάποιον ρόλο μέχρι στιγμής, ήταν η εκπομπή «Στην υγειά μας». «Τα πράγματα ξεφεύγαν μετά από ένα σημείο και ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος. Θυσίασα ρόλους, γιατί από κάποια στιγμή και μετά, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μου έλεγαν “είσαι καλός, τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;”», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «έρωτας» και όπως είπε, πάντα είχε αδυναμία στις γυναίκες. Ωστόσο, πλέον του είναι κάπως δύσκολο να νιώσει ξανά ερωτευμένος.

«Ο έρωτας για εμένα ήταν ζητούμενο. Πάντα ήταν η αδυναμία μου οι γυναίκες, από μικρός έκανα παρέα με κορίτσια. Είχα ρωτήσει κάποτε τον Κώστα Βουτσά αν περνάει αυτό ποτέ και μου είπε “μην ελπίζεις“», δήλωσε χιουμοριστικά.

«Νόμιζα ότι είμαι φανατικός εναντίον του γάμου και τελικά, έκανα δύο. Δεν έγινα υπέρ βέβαια, απλώς απολαμβάνω πια τη ζωή μου πιο πολύ. Άλλες ποιότητες, που δεν τις είχα φανταστεί. Απολαμβάνω να ζω μόνος μου, διαβάζω πολύ, όταν κουράζομαι παίζω λίγο μπουζούκι. Βλέπω τους φίλους μου σχεδόν καθημερινά το βραδάκι», ανέφερε.

Όσο για τοενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, είπε: «Πολύ δύσκολο να ερωτευτώ τώρα, έχω γίνει τρομερά δύσκολος. Πρέπει η άλλη να είναι ο ουρανός με τ’ άστρα μαζί. Σε εμένα θα πέσει; Δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά δεν το ψάχνω καθόλου. Για να με συγκινήσει ο άλλος, ούτε εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να έχει. Σιγά – σιγά, προοδευτικά και ύπουλα έγινε αυτό. Πριν μερικά χρόνια, έβλεπα μια πολύ ωραία κοπέλα κι έλεγα “έστω και λίγο να λέει, θα έχουμε θέμα”. Τώρα βλέπω μια ωραία κοπέλα που λέει και ψάχνω και κάτι άλλο, δεν ξέρω ούτε εγώ τι. Είναι 3-4 χρόνια που είμαι έτσι», εξήγησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ πρόσθεσε: «Να ερωτευτώ ναι, αλλά κλειδιά του σπιτιού μου δεν δίνω. Αυτά τελειώσανε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ