Χάθηκε από προσώπου γης η Χριστιάνα Λατάνη: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η τελευταία Σταρ Ελλάς των 80’s

Χάθηκε από προσώπου γης η Χριστιάνα Λατάνη: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η τελευταία Σταρ Ελλάς των 80’s

Η ζωή της μακριά από το μόντελινγκ

Η Χριστιάνα Λατάνη αποτέλεσε την τελευταία Σταρ Ελλάς της δεκαετίας του 1980, παίρνοντας το στέμμα το 1989, λίγο πριν ο θεσμός αποκτήσει μια μοναδική αίγλη, την οποία απόλαυσε για παράδειγμα η Μαρίνα Τσιντικίδου, με την ίδια πάντως να έχει ακολουθήσει τη δική της ζωή ύστερα από τον τίτλο.

Η Χριστιάνα Λατάνη ήταν η Σταρ Ελλάς, λοιπόν, εκείνης της χρονιάς, με την Κατερίνα Πετροπούλου να ακολουθεί ως Μις Ελλάς και τη Στέλλα Τζέκου να είναι η Μις Γιανγκ. Μαζί τους, η Ντενίζ Ρουσέλη ήταν αναπληρωματική Σταρ Ελλάς και η Εμανουέλα Ευδωρίδου αναπληρωματική Μις Ελλάς.

Η ζωή της μακριά από το μόντελινγκ

Από τότε έχουν περάσει 34 ολόκληρα χρόνια και η Χριστιάνα Λατάνη παραμένει γοητευτική, αν και με τα χρόνια ακολούθησε άλλο μετερίζι. Η ίδια σπούδασε και, μάλιστα, πρόσφατα πήρε το πτυχίο της από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, όπως αναφέρει μέσω social media, με τη δουλειά της να μην έχει καμία σχέση με το μόντελινγκ.

Χριστιάνα Λατάνη σήμερα

Η Χριστιάνα Λατάνη

Η Χριστιάνα Λατάνη, συγκεκριμένα, υπηρετεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, από όπου ορισμένες φορές αναρτάται υλικό, που την απεικονίζει. Η ίδια μοιάζει να λατρεύει και τη ζαχαροπλαστική, αν και δε συνηθίζει να πραγματοποιεί πολλές δημοσιεύσεις.

Χριστιάνα Λατάνη σε εκδήλωση

Η Χριστιάνα Λατάνη σε εκδήλωση

Παράλληλα, σε ορισμένες περιπτώσεις τη βλέπουμε και σε δημόσιες εμφανίσεις. Η πιο πρόσφατη ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν βρέθηκε στο χριστουγεννιάτικο Pop Up Project μαζί με μοντέλα, ηθοποιούς και παρουσιάστριες της showbiz, σε μια εκδήλωση που έγινε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, αποτελώντας μια σπάνια εμφάνισή της.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ