Καμία σχέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι πρώτος του ξάδερφος

Καμία σχέση με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Αυτός ο πασίγνωστος Έλληνας είναι πρώτος του ξάδερφος

Θα πάθετε πλάκα!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα δεκαέξι του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Αν και πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή έχουν γίνει γνωστά ανά περιόδους, αυτό που δε γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πως πρώτος του ξάδερφος είναι ένας πασίγνωστος Έλληνας, ο οποίος, τουλάχιστον εμφανισιακά, δεν έχει καμία σχέση με τον δημοσιογράφο.

Σπουδές

Μετακόμισε στην Νέα Σμύρνη το 1978 και το 1980 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Νίκος Χατζηνικολάου

Ως γραμματέας της ΜΑΚΙ αντέδρασε στη συμμετοχή της ΟΝΝΕΔ στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1983, επικαλούμενος την αποστροφή των μαθητών που στις μαθητικές εκλογές υπερψήφισαν δεξιούς συνδυασμούς για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σε ρεπορτάζ επόμενων ημερών καταγράφηκε ως μέλος μιας ομάδας «σκληρών» αβερωφικών που ήλεγχαν την ΟΝΝΕΔ. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του – ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία.

Προσωπική ζωή

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιό, τον Παναγιώτη (1994). Από το 2006 είναι νυμφευμένος με την Κρίστη Τσολακάκη – κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ – και πρώην υπεύθυνης των δημοσίων σχέσεων της Κύπριας τραγουδίστριας Άννας Βίσση.

Είναι πρώτος ξάδερφος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου.

Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος

Έχει το άγγιγμα του Μίδα: «Μούδιασμα» με τη συνολική περιουσία του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταφέρει με τα χρόνια να γίνει ένας εκ των πιο αναγνωρίσιμων δημοσιογράφων, εξαργυρώνοντας την προσωπική του επιτυχία σε σημαντικό βαθμό σε μια αξιοζήλευτη περιουσία. Ο ίδιος φαίνεται πως έχει το άγγιγμα του Μίδα, καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία προκαλούν «μούδιασμα». Το παλάτι του Νίκου Χατζηνικολάου στην Εκάλη.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους – παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το «χρυσό» καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

Η βίλα του Νίκου Χατζηνικολάου

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα, μόλις δείτε φωτογραφία που «εντόπισε» το Athensmagazine.gr.

Συγκεκριμένα, άφωνοι μείναμε, όταν είδαμε το αμάξι που οδηγεί ο πετυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς, απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο για την οικογένειά του και τον ίδιο.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλατε κι εσείς.

Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

Το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου

Οι εταιρείες του Νίκου Χατζηνικολάου

Το 2007 ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real FM 97.8 στην Αθήνα (πρώην Βερόνικα) που έχει την έδρα του στο Μαρούσι, Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη (πρώην Safari FM που το 2023 μετονομάστηκε σε Ελληνικός 107.1) και την κυριακάτικη εβδομαδιαία εφημερίδα Real News.

Τον Φεβρουάριο του 2012 δημιούργησε την ενημερωτική ιστοσελίδα enikos.gr

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ