Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Όταν η Πωλίνα έμεινε έγκυος από άλλον…» (vid)

Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Όταν η Πωλίνα έμεινε έγκυος από άλλον…» (vid)

«Δεν ήταν δικό μου το παιδί και...»

Ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης έδωσε μια αφοπλιστική συνέντευξη και ήταν κόλαφος, μιλώντας για τα πρόσωπα της σημερινής ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και για την Πωλίνα, με την οποία όταν ήταν ζευγάρι έμεινε έγκυος από άλλον.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Βογιατζής: Γιατί δεν θα αποτεφρωθεί η σορός του – Τι λέει ο γιος του (vid)

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, ο Μεγακλής Μιντιάδης αρχικά ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η Σοφία Αλιμπέρτη στη νέα της τηλεοπτική εκπομπή. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Μεγακλής Βιντιάδης για το Γιώργο Μαρίνο.

Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται, ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα να μην έβλεπα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε πάνελ, αλλά σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή» είπε ο σκηνοθέτης, αναφερόμενος και στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όταν ρωτήθηκε για την Ρούλα Κορομηλά και την Βίκυ Καγιά, εκείνος απάντησε πως «τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;».

«Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι βασίλισσες. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια, με πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση», ανέφερε για το σημερινό τηλεοπτικό σκηνικό.«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη, αλλά πρέπει να αλλάξει κόνσεπτ. Επίσης, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχει αμεσότητα».

«Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην γυναίκες μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ», ανέφερε για το παρελθόν του.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ