Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Δε τη βλέπω τη Ρούλα Κορομηλά επειδή…»

Κόλαφος ο Μεγακλής Βιντιάδης: «Δε τη βλέπω τη Ρούλα Κορομηλά επειδή…»

Η τοποθέτηση του σκηνοθέτη για την παρουσιάστρια

Ο Μεγακλής Βιντιάδης είχε διάθεση να σχολιάσει… τους πάντες στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφερόμενος σε πρόσωπα της επικαιρότητας και αφήνοντας «αιχμές» για την αξιοποίηση της Ρούλας Κορομηλά, με την παρουσιάστρια τελευταία να βρίσκεται σε άβολη θέση εξαιτίας μιας φωτογραφίας.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον χωρισμό από την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια Πωλίνα.

Η Κορομηλά και ο χωρισμός με την Πωλίνα

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ