Τίνα Λιβανού: Η δύσκολη σχέση με την Χριστίνα Ωνάση – Ο Αριστοτέλης δεν ήθελε να γεννηθεί

Τίνα Λιβανού: Η δύσκολη σχέση με την Χριστίνα Ωνάση – Ο Αριστοτέλης δεν ήθελε να γεννηθεί

Δεν ήταν η αγαπημένη της μητέρας της.

Η Χριστίνα Ωνάση, κληρονόμος δισεκατομμυρίων, πέρασε όλη της τη ζωή, προσπαθώντας να αγοράσει την ευτυχία, τη συντροφικότητα και την αγάπη. Η ίδια είχε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, Τίνα Λιβανού, ενώ ο Αριστοτέλης δεν ήθελε να γεννηθεί.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Τα μάζεψα και έφυγα, μου έκανε τη ζωή δύσκολη – Με έπρηξε με τη ζήλια του…»

Η Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε το 1950, στη Νέα Υόρκη, από τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας, Αριστοτέλη Ωνάση, και την Τίνα Λιβανού, πλούσια κληρονόμο ελληνικής οικογένειας. Θα περίμενε κανείς ότι το ζευγάρι θα ήταν χαρούμενο που θα καλωσόριζε το δεύτερο παιδί του και τη μοναδική κόρη, αλλά όχι. Ο Άρι δεν ήθελε παιδιά μετά τη γέννηση του γιου του και η Τίνα κράτησε τη Χριστίνα μόνο και μόνο από εγωισμό.

Η Χριστίνα ήταν φτυστή ο πατέρας της. Για την Τίνα, αυτό σήμαινε καταστροφή. Ξανθιά, με λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά και φυσικά λεπτή σιλουέτα, ένιωθε άσχημα για την μελαχρινή, γεροδεμένη κόρη της. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η βίλα της Χριστίνας Ωνάση στο Παρίσι.

Η ευτυχία της Χριστίνας βυθίστηκε στην απελπισία όταν οι γονείς της χώρισαν, τελικά. Παρόλο που δεν τους είχε δει ποτέ να έχουν στενή ή αγαπημένη σχέση, αυτό αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα για εκείνη. Έφτασε να μισεί τη Μαρία Κάλλας, την Ελληνίδα τραγουδίστρια της όπερας που ήταν επίσης ερωμένη του πατέρα της -και την κατηγόρησε για το διαζύγιο. Στην πραγματικότητα, η Χριστίνα δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και κάποτε είπε σε μια συνέντευξη ότι «είμαι ενήλικη από τότε που ήμουν εννέα ετών».

Επειδή οι γονείς της είχαν μοιραστεί την κοινή επιμέλειά της, η Χριστίνα συνήθισε έναν νομαδικό τρόπο ζωής, αν και δεν της άρεσε καθόλου. Παρά τα πλούτη που της παρείχαν, η νεαρή κληρονόμος ονειρευόταν μια εντελώς διαφορετική ζωή.

Όσο περνούσε ο καιρός, γινόταν τρομακτικά σαφές ότι η Χριστίνα δεν ήταν η αγαπημένη της μητέρας της. Αλλά ενώ αυτό κατέστρεφε την αυτοεκτίμησή της, είχε με το μέρος τον πατέρα της. Αν και είχε αντιταχθεί σθεναρά στη γέννησή της, ο Αριστοτέλης Ωνάσης άλλαξε στάση μόλις γεννήθηκε η Χριστίνα. Χαρούμενος που του έμοιαζε, την αποκαλούσε «chryso mou» και φαινόταν να της έχει αδυναμία.

Η Χριστίνα απολάμβανε την προσοχή και τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της λάτρευαν να έχουν τον πατέρα τους κοντά τους. Δυστυχώς, σύντομα ανακάλυψαν πόσο σπάνιες θα γίνονταν οι επισκέψεις του και με τι θα αναπλήρωνε την απουσία τους.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ