Επικό «καρφί» από τον Αλέξη Κούγια – «Όταν βγει ο Λάκης Λαζόπουλος εγώ…»

Επικό «καρφί» από τον Αλέξη Κούγια – «Όταν βγει ο Λάκης Λαζόπουλος εγώ…»

Η απάντηση του ποινικολόγου στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμφάνιση του ηθοποιού

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, βρέθηκε στο τιμόνι της ενημέρωσης του ANT1 καλησπερίζοντας στο πλευρό του, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και πρόσωπα της πολιτικής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε μια εμφάνιση – έκπληξη από την εποχή που παρουσίασε το «Τσαντίρι» εμφανίστηκε αμίλητος στον αέρα του ANT1 τηρώντας τη δική του παράδοση, να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο πριν τις 19:00 όπου και θα ανοίξουν τα exit poll.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρισκόταν την ίδια ώρα στο πλατό του ANT1 για τις εκλογές 2023 πέταξε το «καρφί» του, όσο ο Νίκος Χατζηνικολάου προανήγγειλε τον Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας πως στις 19:00 που θα εμφανιστεί ο κωμικός, ο ίδιος θα έχει φύγει από το πλατό.

«Eγώ θα έχω φύγει στις 7», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας. «Η ώρα που βγαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό του ANT1.

Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο άνδρες στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε μια μεγάλη κόντρα, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίαζε τον Αλέξη Κούγια και το διαζύγιο από την Εύη Βατίδου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ