Διώροφο, με σοφίτα και απέραντη θέα: Αυτό είναι το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό που βγαίνει ξανά στο «σφυρί» (pic)

Διώροφο, με σοφίτα και απέραντη θέα: Αυτό είναι το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό που βγαίνει ξανά στο «σφυρί» (pic)

Με μειωμένη τιμή, περίπου κατά 30.000 ευρώ

Το εξοχικό που διατηρεί ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Σοφικό Κορινθίας βγαίνει ξανά σε στο «σφυρί» και μάλιστα αυτή τη φορά με μειωμένη τιμή, περίπου κατά 30.000 ευρώ. Το σπίτι του γνωστού ηθοποιού είναι διώροφο με σοφίτα και απέραντη θέα.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης».

Έτσι, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 141.120 ευρώ. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του στο Ψυχικό που έχασε σε πλειστηριασμό.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Θύμιος Τσαρμπός ανέφερε ότι «το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που το είχαν αναλάβει εργασίες σε αυτό το σπίτι και αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς. Οι ντόπιοι δεν θέλουν να “χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι».

Το συγκεκριμένο οικόπεδο βρίσκεται σε αμφιθεατρική θέση με εξαιρετική θέα στον όρμο του Μικρού Αμονιού και σε μικρή απόσταση από την ομώνυμη παραλία. Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι υπάρχει υλοποιημένη περιτοίχιση σε όλες τις πλευρές του οικοπέδου εκτός από τη νότια, που συνορεύει με άλλο παρόμοιο οικόπεδο, με το οποίο εκτιμάται ότι έχει συνενωθεί.

Το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό
Το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό

Εντός του οικοπέδου υπάρχει διώροφη οικοδομή με εμβαδόν 181,12 τ.μ., η οποία αποτελείται από:

  • Υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους εμβαδού 30 τ.μ.
  • Ημιυπόγειο που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας. Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό, και εξώστη προς την πρόσοψη.
  • Ισόγειο με τον χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό, και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο.
  • Σοφίτα που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.

Ακόμη, εντός του περιβάλλοντος χώρου υπάρχει πισίνα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα μπετά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ