Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωή Λάσκαρη: «Ο Πέτρος με απατούσε συστηματικά…» (vid)

Αποκάλυψη «βόμβα» από Ζωή Λάσκαρη: «Ο Πέτρος με απατούσε συστηματικά…» (vid)

«Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου!»

Μια αποκάλυψη «βόμβα» είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη μερικά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, αναφέροντας για πρώτη φορά πως ο πρώτος της σύζυγος, Πέτρος Κουτουμάνος, την απατούσε συστηματικά.

Διαβάστε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ψήφισα γιατί είχα στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων εξαιτίας της φυλακής»

Για περίπου είκοσι χρόνια θεωρούνταν η πιο σέξι Ελληνίδα. Παρόλα αυτά δεν το είχε καταλάβει. «Δεν το έβλεπα. Μ’ αρέσει που δεν το κατάλαβα, πέρασα ωραία. Ήμουν ανασφαλής και ζήλευα τους άντρες που ήμουν μαζί τους». Γι΄ αυτό το λόγο ποτέ στη ζωή της δεν «καβάλησε» το καλάμι. «Οι αποτυχίες και τα λάθη μου με βοήθησαν να μην τρελαθώ και να “καβαλήσω” το καλάμι», είχε εξομολογηθεί.

Ακόμη είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της καλλιστεία, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη και το ταξίδι στην Αμερική. Πώς ξεκίνησε την καριέρα της και οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ήταν μερικά από τα θέματα που είχε θίξει τότε.

Η αείμνηστη ηθοποιός είχε εξηγήσει γιατί δεν ήθελε να δίνει συμβουλές και τη διαφορά στο πρώτο παιδί και το δεύτερο, στο οποίο ήταν μεγαλύτερη. Τέλος, είχε μιλήσει για τον ρόλο που την σημάδεψε και την έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και περίμενε έξω από το θέατρο για να τον προσέξει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η Ζωή Λάσκαρη μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στους άντρες της ζωής της και δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «Πρωινό Mou» πως «έχει φάει κέρατο»!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την ηθοποιό αν ήταν σωστή επιλογή ο Πέτρος Κουτουμάνος. Η ηθοποιός είπε ότι τον αγάπησε, αλλά «έφαγε» πολύ κέρατο μιας και την απατούσε συστηματικά: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο» είχε πει συγκεκριμένα. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που ο Πέτρος Κουτουμάνος την είχε παρατήσει στο μαιευτήριο.

Και δεν είχε διστάσει να πει στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!»

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ