«Γιατί κρύβει την κοιλιά της;»: Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης (vids)

«Γιατί κρύβει την κοιλιά της;»: Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης (vids)

Έκρυβε συνεχώς την κοιλιά της τις περισσότερες στιγμές με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να φουντώνουν

Η Σία Κοσιώνη όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση την Κυριακή των εκλογών στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ όπου βρέθηκε για να καλύψει τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Εντυπωσιακή στα άσπρα ντυμένη ενώ δίπλα της ήταν και η πολύπειρη Έλλη Στάη.

Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης

Ωστόσο, την παράσταση ή μάλλον τα βλέμματα των τηλεθεατών τράβηξε και το γεγονός πως η Σία έκρυβε συνεχώς την κοιλιά της τις περισσότερες στιγμές με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να φουντώνουν. Έτσι δεν έλειψαν τα σχόλια ότι ίσως η Σία Κοσιώνη είναι ξανά έγκυος από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, ζήτησε μερικές συμβουλές για τα τελευταία λεπτά πριν το exit poll και από την πολύπειρη Έλλη Στάη.

«Εγώ θέλω να πω στην Έλλη Στάη, που θα με καταλάβει… Αυτά τα τελευταία τρία, τέσσερα λεπτά που περίμενες μέχρι το exit poll, εσυ τι έκανες;», ρώτησε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

“Γιατί κρύβει την κοιλιά της;”

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ