Αυτός ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έκανε την ανήθικη πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσφέροντας 25.000 ευρώ

Αυτός ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έκανε την ανήθικη πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσφέροντας 25.000 ευρώ

Τι αποκάλυψε η ίδια...

Είναι γνωστή για το χαρακτήρα της και το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διάσημη influencer, έκανε πριν λίγες ημέρες μια αποκάλυψη που σόκαρε την ελληνική showbiz.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε ότι ένας άντρας της πρότεινε πάνω από 25.000 ευρώ για να περάσει ένα βράδυ μαζί της.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για Μαρθελίνο – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό

Το koolnews, έψαξε έμαθε και η “πιάτσα” μίλησε. Ο άντρας αυτός είναι ένας πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα. Μάλιστα φέρεται να έχει προσεγγίσει και άλλες ελληνίδες που έχουν περάσει μέσα από ριάλιτι μοντέλων το παρελθόν να έχει διατηρήσει και σύντομη σχέση με μία από αυτές

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί διάσημοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν προσεγγίσει Ελληνίδες από το χώρο των influencer, των ριάλιτι και της showbiz μέσω των social media. Όχι φυσικά απαραίτητα προσφέροντας χρήματα!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν και σοκαρισμένη από την πρόταση, διατήρησε την αξιοπρέπειά της , αποδεικνύοντας ότι η αξία ενός ατόμου δεν μπορεί να μετρηθεί σε χρηματικά ποσά.

Και όπως θα πρέπει να συμβαίνει στις μέρες μας, αυτοί που θα πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί που κάνουν αυτές τις προτάσεις. Ο συγκεκριμένος για την ώρα, δυστυχώς βέβαια αισθάνεται ασφαλής και πιθανά θα το ξανακάνει, ακριβώς γιατί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε θέλησε από μόνη της να δώσει συνέχεια δημοσιεύοντας το όνομα.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ