«Βόμβα» από Χρυσούλα Διαβάτη: «Ήταν αισχρά πράγματα, στον Νίκο Σεργιανόπουλο δεν έκανε καλό το ότι…»

«Βόμβα» από Χρυσούλα Διαβάτη: «Ήταν αισχρά πράγματα, στον Νίκο Σεργιανόπουλο δεν έκανε καλό το ότι…»

«Βιάστηκε να γίνει πρωταγωνιστής...»

Η Χρυσούλα Διαβάτη είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και είχε ρίξει τη δική της «βόμβα», τονίζοντας πως τα πράγματα γύρω από τον θάνατό του ήταν αισχρά, ενώ δεν του έκανε καλό η έκθεση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης: Αλ Πατσίνο: Πατέρας για 4η φορά στα 82 (pic)

«Ως μεγαλύτερη, του έλεγα «γιατί βρε Νίκο μου, είσαι συνέχεια έτσι μελαγχολικός και στενοχωρημένος; Αφού τα έχεις όλα! Πρωταγωνιστής είσαι, λεφτά βγάζεις, όλοι σ’ αγαπάμε! Τι σου λείπει; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;». Αλλά το πρόβλημά του ήταν βαθύτερο, δεν ανοιγόταν. Τι να πεις… Μερικά πράγματα είναι μοιραία. Πάντα τον σκέφτομαι με αγάπη.

Θυμάμαι ότι ήταν ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πάντα μελαγχολικός, που δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν καθόλου κακοήθης. Ήταν πολύ σοβαρός, ευγενέστατος και άψογος επαγγελματίας. Αυτά θυμάμαι! Και δεν του άξιζε αυτό που έπαθε.

Προσωπικά, δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα προβλήθηκαν, για τους λόγους του θανάτου του…Όχι. Αυτά ήταν αισχρά πράγματα. Δεν τα πιστεύω, άλλοι ήταν οι λόγοι…Ήταν η μοίρα του; Πες το όπως θες. Ο χώρος μας είναι μία ζούγκλα, ξέρεις. Γι΄ αυτό κι εγώ ό,τι έκανα, το έκανα μόνη μου, πετραδάκι-πετραδάκι και σιγά-σιγά.

Προκειμένου να επιβιώσει ένας νέος, μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά. Ο Νίκος είχε πολλές φιλοδοξίες. Ήταν πολύ φιλόδοξος. Βιάστηκε να γίνει γρήγορα πρωταγωνιστής. Κι έγινε πολύ γρήγορα. Αυτό δεν του έκανε καλό»

Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά (Video)
Ένα σπάνιο ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος λίγο πριν πεθάνει, μιλούσε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο αείμνηστος ηθοποιός είχε βρεθεί τότε καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η εξαφάνιση». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αποστόλου για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος σε μια κατάθεση ψυχής δε δίστασε να αναφερθεί στις ναρκωτικές ουσίες που είχαν οδηγήσει στη σύλληψή του, αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η αδερφή του.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ