Το αποκάλυψε η ίδια: Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Το αποκάλυψε η ίδια: Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Τι εξομολογήθηκε;

Στο περιοδικό ”You” παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Αντωνά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη. Την ίδια στιγμή, ο ποδοσφαιριστής «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Σπύρο Παπαδόπουλο για το «Στην υγειά μας»: «Την πλήρωσα αυτή την 17ετία και…»

Όσα αποκάλυψε

Όπως μοιράστηκε, όταν ο σύντροφός της μπήκε στο “Survivor”, ήρθε η ώρα για μερικά ξεκαθαρίσματα: “Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής το έχω πάρει από φίλους, πριν από κάποια χρόνια, όταν πέρασα κάτι πολύ δύσκολο προσωπικά και αντιλήφθηκα ότι κάποιοι άνθρωποι που τους είχα μέσα στο σπίτι μου για δεν άξιζαν αυτήν τη θέση στη ζωή μου.

Μετέπειτα όταν ο Άρης μπήκε στο “Survivor” είδα ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν. Δεν είπαν ποτέ έναν λόγο καρδιάς, δεν στήριξαν, παρόλο που είχαμε περάσει προηγουμένως πολλές στιγμές μαζί. Έτσι, όμως, γίνονται τα ξεκαθαρίσματα… Εκτιμώ πολύ περισσότερο να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να μου λένε την αλήθεια παρά ανθρώπους ψεύτικους”.

Όσον αφορά τον γάμο τους, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τον περασμένο Αύγουστο και δεν έγινε ποτέ, η Μαρία Αντωνά εξήγησε: “Σκεφτήκαμε να αναβάλουμε τον γάμο μας πέρυσι, τέλη Αυγούστου προς Σεπτέμβρη, που κάναμε μετακόμιση με τον Άρη και προέκυψε ένα θέμα υγείας στην οικογένεια του Άρη, που μας έκανε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας”.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ