«Βόμβα» με τη Φαίη Σκορδά: Τι συνέβη στη συνάντηση με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν

«Βόμβα» με τη Φαίη Σκορδά: Τι συνέβη στη συνάντηση με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν

Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον;

Σαν βόμβα «έσκασε» η συνάντηση της Φαίης Σκορδά με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για το τηλεοπτικό της μέλλον την επόμενη σεζόν, ενώ την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες που τη θέλουν έγκυο.

Διαβάστε επίσης: Πήρε θέση ο Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappit.gr η επίμαχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν πολλά και το ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας.

Πιο συγκεκριμένα, από πλευράς ΣΚΑΙ προτάθηκε στη Φαίη Σκορδά η μετακίνηση του «Πρωινό μας» στη ζώνη 12:00 – 14:00. Παρουσιάστρια και κανάλι έκαναν μια πρώτη χαλαρή κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα και κατά πόσο μια τέτοια αλλαγή θα μπορούσε να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα για την εκπομπή.

Ωστόσο, η αλλαγή της ώρας δεν τέθηκε ως δεδομένη από τον σταθμό και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει έτσι και αλλιώς. Από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι η Φαίη Σκορδά έχει ένα ισχυρότατο συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά, πως το χρονικό διάστημα στο οποίο θα προβάλλεται η εκπομπή της είναι 09:00 – 13:00 και με μέγιστη διάρκεια τρεις ώρες.

H παρουσιάστρια επεξεργάζεται το σενάριο αλλαγής ώρας και η απόφασή της θα έχει κύριο γνώμονα το καλό της εκπομπής. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στις ενότητες και το περιεχόμενο, κάτι που θα προσδιοριστεί με λεπτομέρειες, μετά από την οριστική απόφαση για την ζώνη μετάδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit, η απάντηση της Φαίης Σκορδά στο κανάλι αναμένεται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ