Έξαλλη η Εύη Βατίδου με τον Κούγια: «Να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, είμαι η μάνα των παιδιών του»

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με τον Κούγια: «Να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, είμαι η μάνα των παιδιών του»

Δε «μάσησε» τα λόγια της

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα και μίλησε για τον νέο της σύντροφο και αν ενημέρωσε τον Αλέξη Κούγια για αυτήν την νέα αρχή στην ζωή της. Παράλληλα, η ίδια έγινε έξαλλη αναφερόμενη στα σχόλια του πρώην συζύγου της για τον Ηλία Κωνσταντίνου και τόνισε να μην κάνει δηλώσεις τέτοιου τύπου, καθώς είναι η μάνα των παιδιών του.

«Αν είναι δυνατόν αν μετά από τόσα χρόνια χωρισμού θα πρέπει να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον στην περίπτωση που έχουμε έναν καινούργιο σύντροφο ή προχωράμε την ζωή μας. Σαφώς προχωρήσαμε κι οι δύο την ζωή μας. Δεν έχω άλλη σχέση με αυτό το κομμάτι του Αλέξη. Τα παιδιά είναι ενήλικα.

Εγώ προσωπικά δεν ενημερώνω κανένα πλέον. Ούτε άδειες παίρνω. Είναι δυνατόν; Για ποιο πράγμα να ενημερώσω; Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε έχει τεθεί στο παρελθόν. Είναι και πολύ νωρίς, δεν μπορούμε να μιλάμε για γάμο» είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

«Όσο για τον πρώην σύζυγό μου, θα ήθελα να με υποστηρίξει του κόμματος στην «Φωνή λογικής» και να μην κάνει δηλώσεις άλλου τύπου. Πιστεύω στην υποστήριξή του. Θα ήθελα μία καλή αντιμετώπιση κι υποστήριξη. Έχει τους τρόπους του και σε αυτό ευελπιστώ.

Είμαι η μάνα των παιδιών του κι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για αυτόν. Πιστεύω ότι σε τέτοιες στιγμές θα έπρεπε να υπάρχει η αλληλεγγύη κι υποστήριξη και μέχρι εκεί» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ