Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου

Η τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη: Από το ορφανοτροφείο και τον «πόλεμο» που δέχθηκε, στα κουσούρια που του άφησε το εμβόλιο του κορωνοϊου

Όσα είχε αποκαλύψει για την πολυτάραχη ζωή του, 3 μήνες πριν πεθάνει

Το απόγευμα της Τρίτης (6/6) έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά τη μάχη που έδωσε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως αναφέρθηκε, ο τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή μετά πνευμονικό οίδημα. Μέσα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο Φλωρινιώτης στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε μιλήσει για την υγεία του.

Πριν από περίπου 3 μήνες ο εκλιπών φαινόταν κουρασμένος, καθώς δυσκολευόταν στην ομιλία και στις ανάσες του, με τον ίδιο να επιρρίπτει τις ευθύνες στο τρίτο εμβόλιο του κορωνοϊού, που είχε κάνει.

Η τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Δεν έχω παράπονο πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί και στα ορφανοτροφεία και εδώ και εκεί, αλλά κατάφερα στη δουλειά μου, 62 χρόνια να γίνω μια διαχρονική αξία και όχι μόνο! Ζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Μάχη και καλά, που έγινε αυτό, γιατί τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου και έχω τη Μάχη και τα παιδιά, καλύτερα είμαι το παλεύω.

Δυστυχώς μου έτυχε, έκανα το τρίτο το εμβόλιο και μετά…από εκεί και μετά είμαι με οξυγόνο ακόμη, αλλά δεν το βάζω κάτω ακόμη, αυτό που κάνω το κάνω με τόση αγάπη», είπε ο Γιάννης Φλωριώτης.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ