Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming, αλλά το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο»

Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming, αλλά το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο»

«Έχω τρέλα με την υγιεινή διατροφή και σώμα...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο body shaming, στις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και στον έρωτα.

Διαβάστε επίσης: «Καρφί» από τον Νίκο Μουτσινά: «Ανανεώσανε και ήδη δείχνουν το νέο πρόσωπο» – Η σπόντα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

«Έχω τρέλα με την υγιεινή διατροφή και σώμα. Υπάρχει μόνο κόπος για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Διαφωνώ με το body shaming. Το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο. Δεν μου επιτρέπω να μην γυμναστώ και να περάσω ένα όριο κιλών. Μία φορά πήρα 15 κιλά και πήγα στον διατροφολόγο», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη. Με την ευκαιρία, δείτε το φρούτο που πρέπει να εντάξετε άμεσα στην διατροφή του καλοκαιριού.

Στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχτηκε απειλές από ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου, μετά από μια αρνητική που είχε γράψει.

«Με πήγαν στα δικαστήρια, γιατί είχα γράψει αρνητική κριτική για ένα εστιατόριο και ζητούσαν εκατομμύρια. Από τότε είπα δεν ξαναγράφω κάτι κακό».

Κλείνοντας, η Ελένη Ψυχούλη αναφέρθηκε και στην σχέση με τον γιο της, λέγοντας: «Δεν είμαι καταπιεστική ως μαμά, τα βαριέμαι πολύ όλα αυτά. Δεν παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου, με τα social ξέρω τι κάνει. Δεν ξέρω αν θέλω να έχω νύφη».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ