Τα αστρολογικά tips της ημέρας (6/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (6/5)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το να προσπαθείς να χωρέσεις στη διαμορφωμένη εδώ και χρόνια ζωή σου τα νέα σου όνειρα και τους καινούργιους σου στόχους, μοιάζει σαν να προσπαθείς να φτιάξεις γλυκό του κουταλιού χωρίς ζάχαρη – ο δρόμος που οδηγεί στην πανωλεθρία. Πρέπει να αλλάξεις συνταγή ζωής και άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ποιος είδε τους/τις Δίδυμους και δεν τους φοβήθηκε σήμερα! Ματάκι που γυαλίζει επικίνδυνα και νεύρα που δεν τρέμουν απλώς, τραντάζονται! Μια αφορμή ψάχνεις. Μια τοσοδούλα αφορμή… Και μετά; Σοκ και Δέος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχου διλλήματα… Να το κάνεις ή να μην το κάνεις; Να τολμήσεις αυτή την έρμη την κουβέντα κι ας κινδυνεύεις να χάσεις την προοπτική ενός έρωτα ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας; Ναι, μερικές φορές παίρνουμε αποφάσεις μαδώντας μαργαρίτες ή στρίβοντας νομίσματα. (Φυσικά μπορείς για άλλη μια φορά να μην κάνεις τίποτα. Αλλά τελευταία το τίποτα σε χαλάει πολύ.)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πιθανόν ξεκινάς την μέρα σου με το σκεπτικό: «Δεν γίνεται να επιτρέπω στο ψυχολογικό μου μπάχαλο να επηρεάζει την αποδοτικότητα μου στη δουλειά! Τέλος! Τέλος!». Ναι, σήμερα που το λες, το εννοείς και θα το κάνεις. Από αύριο, ίδωμεν…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Και ναι, ξύπνησαν οι σκλάβοι, σηκώθηκαν τα κεφάλια και ίσιωσαν οι ώμοι. Αυτές τις μέρες, ξεκινάς με τρομακτικό δυναμισμό να επιβάλλεσαι σε όσους/ες (συναδέλφους ή φίλους/ες) πιστεύουν πως μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα ξεκινά ξανά με αυτή τη γνωστή αμυντική διάθεση και την αίσθηση πως όλοι και όλα εκεί έξω απειλούν την ψυχική σου ηρεμία. Ευτυχώς που καθώς θα πέφτει το βράδυ θʼ αρχίσεις να επανέρχεσαι στην γνώριμη κοινωνική σου διάθεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μερικές μέρες, όπως σήμερα, ξυπνάς με τόση διαύγεια που αν κάποιος έκοβε ένα κομμάτι από το μυαλό σου μάλλον θα έβλεπε πως κρατά ένα διαμάντι στο χέρι του. Πρόσεξε μόνο γιατί συνήθως αυτές είναι και οι μέρες που η σχεδόν κυνική σου ειλικρίνεια σου προξενεί μπελάδες στις σχέσεις σου (ειδικά με την οικογένεια σου ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βαριέσαι να δουλέψεις. Κατανοητό. Θες άδεια για να ξεσκάσεις. Δεδομένο. Όμως έχεις και ανάγκη το χρήμα όσο ποτέ, άρα δουλεύεις ασταμάτητα, οι μπαταρίες έχουν χαμηλώσει και οι απαιτήσεις από τον προϊστάμενο σου έχουν πάρει την ανηφόρα. Τοξότη, αν μετά από όλα αυτά συνεχίζεις να έχεις καλή διάθεση τότε, σε παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μου να κάνω το μυστικό της αισιοδοξία σου best seller. Σκέψου το, θα λύσουμε και το οικονομικό σου πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, δεν είναι φοβερό πως ο/η προϊστάμενος/η σου θυμάται πάντα την τελευταία στιγμή (τέλος της εβδομάδας) να σου πει πως έχεις ακόμη μερικές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις; Δεν είναι επίσης φοβερό πως κάθε φορά του λες «ναι!» αδιαμαρτύρητα; Τέλος, δεν είναι φοβερό πως αυτό το tip σπάει τα νεύρα και των δυο μας; Σύνελθε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ουφ! Ανάσα! Επιτέλους πέρασε αυτό το τριήμερο που η ψυχολογία σου έμοιαζε με το τρενάκι του τρόμου! Από το απόγευμα και μετά μια ανανεωμένη διάθεση επιστρέφει και μαζί της η ανάγκη να συναντήσεις/επικοινωνήσεις ξανά με ανθρώπους χωρίς να πλανάται ένα σύννεφο ένταση στον αέρα γύρω σου…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, όσο περισσότερο σε πιέζουν στη δουλειά, τόσο καταπίνεις, υποχωρείς κι ανέχεσαι τα πάντα. Σου συνιστώ να ξεσπάσεις τα νεύρα σου (ό,τι συνέπειες και αν έχει αυτό) γιατί στο τέλος θα αρρωστήσεις.
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ