Θυμάστε την Αθηνά Μαυρομάτη; Δείτε πως είναι σήμερα η γοητευτική ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την επιθεώρηση

Θυμάστε την Αθηνά Μαυρομάτη; Δείτε πως είναι σήμερα η γοητευτική ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την επιθεώρηση

Έχει κόψει τα μαλλιά και παραμένει γοητευτική

Πως είναι σήμερα: Τη δεκαετία του ’80 υπήρξε μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες των βιντεοταινιών, ενώ το ’90 με την ιδιωτική τηλεόραση έπαιξε στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου και σε πολλές άλλες σειρές, χωρίς να αφήνει στιγμή το αγαπημένο της θέατρο.

Η καλλίγραμμη μελαχρινή ηθοποιός Αθηνά Μαυρομάτη πρωταγωνίστησε δίπλα σε μεγάλα ονόματα, ανάμεσά τους ο Σωτήρης Μουστάκας, αλλά και ο Μιχάλης Μόσιος, ο θρυλικός «Ταμτάκος». Θεατρικά, εκτός από την επιθεώρηση με την οποία την έχουμε συνδέσει, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές, έχει συμμετάσχει και σε παραγωγές κλασικού ρεπερτορίου που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, όπως η «Αννα Καρένινα», στο πλευρό της Μιμής Ντενίση. Θεατρικά υπήρξε καλλιτεχνικό ταίρι του Βασίλη Τσιβιλίκα, με τον οποίο έπαιζε ώσπου εκείνος έφυγε από τη ζωή. Τελευταίες θεατρικές εμφανίσεις της ήταν το επιτυχημένο «Οίκος ευγηρίας, η ευτυχισμένη Δύσις» στο θέατρο «Χατζηχρήστου» και το περσινό «Μας πήραν είδηση», στο θέατρο Eliart.

Πως είναι σήμερα η Αθηνά Μαυρομάτη;

Η Αθηνά Μαυρομάτη, υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του θεάτρου κι από ό,τι βλέπουμε ο χρόνος της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο!

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιός είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ