Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ – «Θυελλώδης» έρωτας πολιτικού με παρουσιάστρια!

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ – «Θυελλώδης» έρωτας πολιτικού με παρουσιάστρια!

Το... παράνομο ειδύλλιο κρατά καιρό.

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ: Το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν έχει στην «ατζέντα» του μόνο τα ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών, τη μουρμούρα για το βατερλό της Eurovision και φωνές για σκανδαλώδη επιλογή του νεαρού Βερνίκου, τις παραγωγές για τη νέα σεζόν και τα πλάνα για τηλεοπτικά πρότζεκτ!

Διαβάστε επίσης: «Δεν είναι σχέση μου»: Τι τρέχει με Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte;

Ροζ σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων στην ΕΡΤ, με πρωταγωνιστές δύο ονόματα (το καθένα δημοφιλές στο χώρο του), με μια απατημένη σύζυγο που ξέρει και σιωπά και έναν σύντροφο που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso!

Το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν έχει στην «ατζέντα» του μόνο τα ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών, τη μουρμούρα για το βατερλό της Eurovision και φωνές για σκανδαλώδη επιλογή του νεαρού Βερνίκου, τις παραγωγές για τη νέα σεζόν και τα πλάνα για τηλεοπτικά πρότζεκτ!

Υπάρχει και κάτι που ψιθυρίζεται σε ορισμένα γραφεία αλλά κανείς, φυσικά, δεν τολμά να το πει φωναχτά. Και λογικό, μια και αν βγούνε στη φόρα τα ονόματα των πρωταγωνιστών όχι μόνο θα κλείσουν σπίτια, αλλά θα πέσουν και τα θεμέλια αυτοδιοικητικού μεγάρου από τα Ρίχτερ των αποκαλύψεων.

Η διαδρομή της παράνομης σχέσης μέχρι να καταλήξει στα ιδρωμένα σεντόνια της αμαρτίας και της ηδονής, περνά από τηλεοπτικά πλατό και δημαρχιακό μέγαρο, αφού ερωμένη είναι λαμπερή παρουσιάστρια, με σπουδές, πτυχία και παρουσία στα media και εραστής άρχων της Αυτοδιοίκησης, από αυτούς που χαρακτηρίζονται «πρώτης γραμμής». Στη φανερή προσωπική τους ζωή αυτή είναι σε μακρόχρονη σοβαρή (όπως την προβάλλει σε social media και έντυπα) σχέση, ενώ εκείνος παντρεμένος.

Το παράνομο ειδύλλιό τους κρατά κάμποσο καιρό και, παρά τις προφυλάξεις που παίρνουν στα κρυφά ερωτικά τους ραντεβού για να αφεθεί ο ένας στα χάδια του άλλου, τα παραστρατήματα του αυτοδιοικητικού έφτασαν και στα αυτιά της συζύγου του. Μόνο που εκείνη αποφάσισε να σιωπήσει και να μη φέρει τον κόσμο ανάποδα.

Κι όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που την απατά, με τη λίστα των απιστιών του να μακραίνει. Εκείνη, παρά ταύτα, λες και υπάρχει μια ομερτά, μια «συμφωνία» σιωπής», δεν είπε λέξη! Από την άλλη, όπως λένε κάποια στόματα χαμηλοφώνως σε γραφεία της ΕΡΤ που γνωρίζουν πολλά, ο σύντροφος της παρουσιάστριας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και καμαρώνει για την πολυετή σχέση του. Οι πτυχές, όμως, του ροζ σκανδάλου έχουν και άλλες προεκτάσεις στην Αγία Παρασκευή, πέρα από τις ερωτικές!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο παράγων παρενέβη στα της ΕΡΤ για χάρη της ερωμένης του! Με ποιο τρόπο; Εκείνος ήταν που τη «φύτεψε» στην καρέκλα της παρουσιάστριας στην εκπομπή της (σημειωτέον, στο πλατό δεν είναι σόλο), εκείνος ήταν που άσκησε πιέσεις ώστε η παρουσιάστρια να έχει τηλεοπτικό πεδίο δράσης και πέραν της εκπομπής της!

Τα ρουσφέτια, λοιπόν, πάνε σύννεφο στην πολύπαθη ούτως ή άλλως κρατική τηλεόραση! Δεν φτάνει που αγκομαχούν με τις τηλεθεάσεις (με εξαιρέσεις κάποια ομολογουμένως πολύ καλά σίριαλ), τώρα θα πονοκεφαλιάζονται και με τις παράνομες ερωτικές περιπέτειες της παρουσιάστριας! Ε, δεν είναι και λίγο να κρεμαστεί στα μανταλάκια…

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ