Τίτλοι τέλους για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Χώρισε ξανά με τη Βαρβάρα Κίρκη – Το αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

Τίτλοι τέλους για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Χώρισε ξανά με τη Βαρβάρα Κίρκη – Το αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

«Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη...»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο είχε καταγγείλει η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη και αποκάλυψε πως έπεσαν τίτλοι τέλους για το ζευγάρι, καθώς χώρισε ξανά.

Σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε για την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή:

«Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ό,τι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως αύριο είναι αδύνατον για τον ίδιο λόγο που δε μπορώ να είμαι στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω και τον κύριο Αδαμαντίδη» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό το δώρο έκανε η μητέρα του στη Βαρβάρα Κίρκη πριν φύγει από τη ζωή
Στην κηδεία της μητέρας του βρέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης φανερά συγκινημένος και έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου βρέθηκαν χθες στο Κοιμητήριο Καισαριανής. Η σύντροφος του καλλιτέχνη μίλησε στην εκπομπή και έδειξε το δαχτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δαχτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» ανέφερε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ