«Βόμβα» από την Τάμτα: «Δεν ισχύει ότι ο πατέρας μου με πάντρεψε με φίλο του, ο άντρας μου ήταν…»

«Βόμβα» από την Τάμτα: «Δεν ισχύει ότι ο πατέρας μου με πάντρεψε με φίλο του, ο άντρας μου ήταν…»

Μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» της Zoe Pre βρέθηκε η Τάμτα και έριξε τη δική της «βόμβα» για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως δεν ισχύει ότι ο πατέρας της την πάντρεψε με έναν φίλο του αρκετά μεγαλύτερό της, καθώς ο άντρας της ήταν μόλις 16 ετών.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Youtube για τα παιδικά της χρόνια στη Γεωργία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τη συμμετοχή της στη Eurovision, αλλά και όσα θα ήθελε να κάνει επαγγελματικά στο μέλλον. Παράλληλα, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε επίσης: «Τρελαμένος» ο Γουόκαπ: «Η καλύτερη ομάδα που έχω υπάρξει ο φετινός Ολυμπιακός – Αφιερωμένος ο τίτλος στη Θύρα 7»

Η ίδια αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν στο Super Idol, όταν είχε γραφτεί κάτι για την προσωπική της ζωή και το γάμο της στη Γεωργία που δεν ίσχυε.

Δείτε το βίντεο από το 27:40

Έχετε δει την κόρη της Τάμτα; – Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Η Τάμτα είναι γνωστό ότι έχει μία κόρη η οποία μοιάζει πολύ περισσότερο με την διάσημη μητέρα της και αυτό φαίνεται όσο μεγαλώνει. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου από το «Άκρως Οικογενειακόν».

Συγκεκριμένα η κόρη της Τάμτα ονομάζεται Άννι και η τραγουδίστρια την έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα η κόρη της Τάμτα είναι πλέον 24 ετών και μένει στην Πάτρα. Εκεί σπουδάζει στο τμήμα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών πόρων. Από ότι φαίνεται μαμά και κόρη έχουν μια δυνατή σχέση ενώ ορισμένες φορές η ίδια η μαμά νομίζει ότι συναναστρέφεται με την μικρότερη αδελφή της.

«Τώρα που η κόρη μου έχει μεγαλώσει, πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν θέλω να προβάλλω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε το παιδί μου. Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα. Αυτό που έχω να πω στις μαμάδες είναι πως τα πρώτα χρόνια είναι πολύ δύσκολα με τα μικρά παιδιά.

Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή, αλλά μόλις μεγαλώσουν και διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους. Αυτόματα σκέφτεσαι πως όλα τα ξενύχτια και τα κλάματα που έριξες, τελικά, άξιζαν τον κόπο» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Δείτε πως είναι σήμερα η κόρη της τραγουδίστριας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ