Λάκης Χαλκιάς: «Ο Καζαντζίδης έχασε πολλά λεφτά, τον κοροϊδεψαν Έλληνες από την Γερμανία»

Λάκης Χαλκιάς: «Ο Καζαντζίδης έχασε πολλά λεφτά, τον κοροϊδεψαν Έλληνες από την Γερμανία»

Ο γνωστός καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

Ο Λάκης Χαλκιάς, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Η Σωτηρία Μπέλλου

Ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, αρκεί να μην την πείραζες, γιατί είχε τα δικά της «χούγια». Εγώ το κατάλαβα αμέσως και δεν ακούμπησα καθόλου την «ευαισθησία» της για τη σχέση της. Γι’ αυτό και με λάτρεψε, γιατί τη σεβάστηκα. Η Σωτηρία ήταν πολύ προχωρημένη για την εποχή της αλλά και ψυχούλα.

Ο Στέλιος Καζαντζίδης

Με τον Στέλιο Καζαντζίδη δεν ήταν μόνο η συνεργασία μας. Είμαι ο μόνος που ζει από αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε. Το διαμέρισμα που αγόρασα αργότερα είναι στην πολυκατοικία την οποία έχει φτιάξει ο άνθρωπος, ο οποίος κανόνιζε ό,τι είχε σχέση με τις οικονομικές συμφωνίες του Καζαντζίδη.

Για δύο χρόνια ήμασταν αχώριστοι φίλοι με τον Καζαντζίδη, κάθε μέρα ήταν σπίτι μου. Δεν είχε αμάξι τον καιρό εκείνο ο Στέλιος και τον έπαιρνα εγώ και πηγαίναμε στη Χαλκίδα και όπου αλλού ήθελε. Τότε είχε και το ούζο που εμπορευόταν αλλά δυστυχώς όλο αυτό ήταν «φούσκα», τον κοροϊδέψανε κάτι Έλληνες από τη Γερμανία και έχασε πολλά λεφτά.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας

Ο Γιώργης ήταν φοβερός άνθρωπος, έξυπνος, φιλόσοφος της ζωής και κάναμε συζητήσεις για ώρες. Δουλέψαμε δύο φορές σε μαγαζί και μ’ αγαπούσε πολύ, γιατί ήμασταν και Αιγαλιώτες. Βρισκόμασταν και σ’ ένα οργανοποιείο στο Αιγάλεω, όπου έφτιαξαν μπουζούκια, λαούτα και άλλα όργανα και τα λέγαμε. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες. Όμως, δεν είχαν σταριλίκια και τέτοια πράγματα. Ούτε κατά διάνοια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ