Τον καταδίκασε σε ισόβια με 9 λέξεις: Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε όσα κανείς δεν τόλμησε για τον Ηλία Κασιδιάρη

Τον καταδίκασε σε ισόβια με 9 λέξεις: Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε όσα κανείς δεν τόλμησε για τον Ηλία Κασιδιάρη

Κόλαφος η γνωστή ηθοποιός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον Ant1, ήταν το πρωί της Παρασκευής (30/6) η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου και καταδίκασε τον Ηλία Κασιδιάρη σε ισόβια με μόλις 9 λέξεις, καθώς είπε όσα δεν τόλμησε κανείς.

Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αλλά και την άνοδο των ποσοστών της Ακροδεξιάς, που την επανέφερε στα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Το σχόλιο για τον Ηλία Κασιδιάρη

«Αυτό είναι για να τρομάζουμε. Να ευχαριστείς έναν καταδικασμένο για την πολιτική σου άνοδο, είναι από μόνο του αγριευτικό. Με έχει αγριέψει πάρα πολύ η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή. Είναι το ίδιο πράγμα με τη Χρυσή Αυγή και είναι σαφές αφού βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα να κινούν τις συνθήκες», σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου και πρόσθεσε:

«Όχι λόγο δεν τους δίνω, ούτε τον πυρετό μου. Είναι σαν να μου λες να ακούσω τον Χίτλερ. Για ποιον λόγο να ακούσω τον Χίτλερ;», αναρωτήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ