Ξεσάλωσε στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά: Οι ξέφρενοι χοροί μέχρι πρωίας και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 45α γενέθλιά της

Ξεσάλωσε στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά: Οι ξέφρενοι χοροί μέχρι πρωίας και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 45α γενέθλιά της

Η ημιδιάφανη στιλιστική της επιλογή

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά, σε ένα λαμπερό πάρτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μύκονο.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, απαλλαγμένη πλέον από επαγγελματικές υποχρεώσεις, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νησί των ανέμων ενώ οι δικοί της άνθρωποι φρόντισαν να κάνουν την ημέρα πιο ξεχωριστή.

Φορώντας ένα μαύρο πολύ στενό see through φόρεμα, η Βίκυ Καγιά έδειξε να εκπλήσσεται πολύ ευχάριστα όταν σε μαγαζί όπου βρισκόταν και διασκέδαζε με την παρέα της εμφανίστηκε μπροστά της μία υπέροχη τούρτα με ένα κεράκι και μικρά πυροτεχνήματα, που έδωσαν άλλον αέρα στην ατμόσφαιρα.

Η Βίκυ Καγιά έσβησε το κεράκι της τούρτας της και δέχτηκε με χαρά τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλιά της. Φυσικά, η προσωπική της σελίδα στο Instagram γέμισε από ευχές, με τους περισσότερους να την αποκαλούν βασίλισσα.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να παραμείνει εκτός για να ξεκουραστεί, εκτός βέβαια, αν μεσολαβήσει κάτι που θα της κινήσει το ενδιαφέρον και θα την κάνει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εκείνο που έχει προτεραιότητα για την ίδια τώρα είναι η προσωπική της ξεκούραση και φυσικά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ