Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, ήταν σαν…»

Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, ήταν σαν…»

«Άργησα να πάρω τα αποτελέσματα»

Για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο πριν από αρκετά χρόνια μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη και σόκαρε. Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις οικονομικές της απολαβές.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας ήταν ότι διαγνωστήκατε με καρκίνο;

Εγώ είμαι της πρόληψης πολύ και έκανα μια μαστογραφία. Δεν με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κάτι συμβαίνει και άργησα να πάρω τα αποτελέσματα. Έλεγε μέσα ότι υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθεί με εγχείρηση.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για Μήτογλου – Σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται…

Τα παρατάω όλα, τρέχω στη γιατρό και λέω: τι σημαίνει αυτό; Μου λέει: πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρέσουμε κάτι, υπάρχει κάτι ύποπτο, πότε μπορείτε να κάνουμε τη βιοψία; Και τώρα, της λέω. Το κάνει λοιπόν, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας και αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, αλλά δεν είχε προλάβει εξελιχθεί ευτυχώς.

Το προλάβαμε στην πολύ αρχή του και πήγαν όλα καλά. Μου λέει, μόνο, κάθε έξι μήνες θα κάνετε έλεγχο. Και το κάνω αυτό γιατί έτσι πρέπει, λέω σε όλο τον κόσμο να μην αναβάλλει τις εξετάσεις του.

Δεν κρύβετε την ηλικία σας, ποιο είναι το μυστικό της αστείρευτης ενέργειας που έχετε ως άνθρωπος;

Γιατί να την κρύψω; Είμαι 79 ετών και το λέω. Άλλωστε, αν φύγουμε από τη ζωή, θα μαθευτεί και δεν μου αρέσει να λένε μετά… «Α, είδες πόσο ήταν;». Η καλοσύνη της ψυχής είναι το μυστικό της ενέργειας μου και ότι συνέχεια θέλω να δημιουργώ νέα πράγματα. Να καταπιάνομαι με κάτι.

Αν ήμουν μπροστά σε μία τηλεόραση όλη μέρα, θα είχα πεθάνει, δεν θα το άντεχα. Θέλω να δημιουργώ συνέχεια, αυτό μου δίνει ζωή.

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήμασταν πολύ φτωχοί, φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

H αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας, Κάρμεν Ρουγγέρη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύσκολες, οικονομικά, στιγμές που πέρασε τα πρώτα χρόνια του γάμου της. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν εκείνα τα χρόνια, απάντησε:

«Πράγματι ήμασταν πολύ φτωχοί. Φαντάσου ότι φάγαμε σουβλάκι για γαμήλιο γεύμα, αλλά ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Κάποια στιγμή όταν έμεινα έγκυος στη Χριστίνα, επειδή εγώ ήμουν πολύ οικονόμα -οι δυο μας κάναμε ότι μπορούσαμε, εγώ παρέδιδα μαθήματα αγγλικών και γαλλικών, ο Ανδρέας πήγαινε και έψελνε σε γάμους και κηδείες για να βγάλουμε χρήματα- μαζέψαμε ένα ποσό και πήραμε ένα δυαράκι στην Καλλιθέα.

Όμως βάλαμε γραμμάτια και κάποια στιγμή δεν μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα. Τότε, λοιπόν, σκέφτηκα επειδή είχα σπουδάσει και ζωγραφική, αντί για κέντημα σε νυφικά, να τα ζωγραφίζω.

Θυμάμαι πήγα σε ένα μαγαζί νυφικών στην Περικλέους και έφτιαξα το πρώτο νυφικό που ήταν διακοσμημένο με μια ζωγραφισμένη αμυγδαλιά».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ