Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου: «Με κλείδωσε στο γραφείο και άρχισα να φωνάζω! Το θέατρο το έκαναν μπ@#δ@λ@»

Σοκάρει η Μαρία Ιωαννίδου: «Με κλείδωσε στο γραφείο και άρχισα να φωνάζω! Το θέατρο το έκαναν μπ@#δ@λ@»

«Με παρενόχλησε στα 14. Μου έκανε μια...»

Για τις σ@ξου@λικές παρενοχλήσεις που είχε δεχθεί μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ ξεκαθάρισε πως το σπίτι της δεν έχει βγει σε πλειστηριασμό, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και αναφέρθηκε στην σχέση και τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό, την περίοδο που εκείνος αρρώστησε βαριά, αλλά και την σχέση της με την κόρη του, Ναταλία Γερμανού.

Βιώσατε σεξουαλικές παρενοχλήσεις στην πορεία σας;

«Ναι, από τον καθηγητή μου στη δραματική σχολή και από τον συγχωρεμένο θείο μου. Με παρενόχλησε στα 14. Μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία. Εγώ έκανα ότι δεν κατάλαβα και προχώρησα παρακάτω. Και στον καθηγητή έδειξα με τον τρόπο μου πως αν συνεχίσει θα έχει συνέπειες»

Έτυχε ποτέ να βρεθείτε σε κλειστό γραφείο;

«Ναι με κλείδωσε και άρχισα να φωνάζω. Γι’ αυτό λέω και στα κορίτσια ότι μην βγαίνουμε να τα λέμε τηλεοπτικά, αλλά στον δικηγόρο. Δεν μου αρέσει αυτή η έκθεση του θεάτρου που το έκαναν με το συμπάθειο μπ…λο. Είναι ναός τέχνης»

Είναι αλήθεια πως το σπίτι που σας άφησε ο Φρέντυ Γερμανός βγαίνει σε πλειστηριασμό;

«Το σπίτι είναι δικό μου και εγώ και ο Δημήτρης αποφασίσαμε να το πουλήσουμε, για να πάρουμε ένα πιο μεγάλο. Ήρθαν πολύ υποψήφιοι αγοραστές βρήκαμε μια και συμφωνήσαμε να το δώσουμε. Πήραμε λοιπόν μια προκαταβολή 30.000 ευρώ, όμως μετά το μετανιώσαμε γιατί δεν βρήκαμε σπίτι αντίστοιχο με το δικό μου. Έτσι αυτή τη στιγμή απλώς εκκρεμούν αυτά τα 30.000 ευρώ που θα δοθούν πίσω. Δεν υπάρχει κανείς πλειστηριασμός. Ντροπή για το όνομά μου να λέγονται αυτά»

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ