Φουρέιρα : Κάνει πάταγο στην Ισπανία με Fuego και… Μποτία!

Φουρέιρα : Κάνει πάταγο στην Ισπανία με Fuego και… Μποτία!

Η εκρηκτική παρουσία της εκπροσώπου της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, «ανάγκασε» τους Ισπανούς να την... ανακαλύψουν. «Βροχή» τα δημοσιεύματα για τη Φουρέιρα πλέον, λόγω και της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μέχρι την Ισπανία έχει φτάσει η… χάρη της Ελένης Φουρέιρα μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στον ημιτελικό της Eurovision. Η αλβανικής καταγωγής Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσήκωσε θεατές και τηλεθεατές με το τραγούδι Fuego, εκπροσωπώντας την Κύπρο, για να περάσει πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της χώρας, μέχρι πρότινος τόσο η ίδια –και πολύ περισσότερο η σχέση- της 31χρονης τραγουδίστριας με τον Αλμπέρτο Μποτία δεν ήταν καθόλου γνωστή στους Ίβηρες.

Μετά όμως την «εκρηκτική» της εμφάνιση στην Eurovision, η Φουρέιρα προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ώστε να ψάξουν να βρουν στοιχεία για την εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα.

Μόλις οι Ισπανοί ανακάλυψαν ότι διατηρεί σχέση με τον συμπατριώτη τους από το 2016, δεν έχουν σταματήσει τις αναφορές και τα δημοσιεύματα για το ζευγάρι. Με λίγα λόγια έχει γίνει ένας μικρός… χαμός με τα ρεπορτάζ να δίνουν και να παίρνουν, ενόψει φυσικά και της επικείμενης εμφάνισής της στον τελικό της Eurovision.

Στα δημοσιεύματα γίνονται εκτενείς αναφορές για τη σχέση τους, αλλά και για την καριέρα του καθενός ξεχωριστά, για το τραγούδι όσον αφορά την Φουρέιρα και το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό για τον 29χρονο στόπερ. Γενικότερα οι Ισπανοί αναζητούν κάθε λεπτομέρεια γύρω από εκείνους, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο.

Ακόμη στο δημοσίευμα τονίζεται ότι το Fuego έχει περάσει στην κορυφή των στοιχηματικών προβλέψεων και δίδεται πλέον ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ