Δράμα στο δράμα για τον Σπύρο Φωκά: Οξύ έμφραγμα υπέστη η σύζυγός του, Λίλιαν – Δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της

Δράμα στο δράμα για τον Σπύρο Φωκά: Οξύ έμφραγμα υπέστη η σύζυγός του, Λίλιαν – Δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της

«Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος».

Δράμα στο δράμα για τον Σπύρο Φωκά, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η γυναίκα του, Λίλιαν υπέστη οξύ έμφραγμα.

Παράλληλα, την περασμένη Δευτέρα, ο ηθοποιός είχε απευθύνει έκκληση να μην καεί το σπίτι του, αφού οι φλόγες απειλούσαν όλη την περιοχή. Λίγες ώρες αργότερα, μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα του «Σασμού» ξανθιά και με σέξι εμφάνιση χορεύει τσιφτετέλι πριν από 16 χρόνια

Δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της

Αμέσως οι γιατροί τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη. «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος» λέει στην εφημερίδα συγγενικό τους πρόσωπο. Ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει ότι η σύζυγός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ