«Πατάτες» καρπούζι – Αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού (vid) Έχουν γίνει viral

«Πατάτες» καρπούζι – Αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού (vid) Έχουν γίνει viral

Τραγανά, γλυκά και ζουμερά, τα εποχιακά φρούτα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο απολαυστικά μέρη του καλοκαιριού. Και από τα καλοκαιρινά φρούτα, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα γλυκό και ζουμερό καρπούζι.

Αν και το να τρώτε φρέσκο καρπούζι κατευθείαν από τη φλούδα του είναι υπέροχο, υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να απολαύσετε το ζουμερό αυτό φρούτο. Η χρήστης του TikTok, Heather, ωστόσο, παρουσίασε στο κοινό της την πιο εμπνευσμένη εκδοχή του -τις «πατάτες καρπουζιού», με το βίντεό της να έχει ξεπεράσει τα 750.000 likes. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πατάτες καρπούζι, καθώς και πώς να τις φτιάξετε μόνοι σας.

Τι είναι οι πατάτες καρπούζι

 

@happykidskitchen 🍉Watermelon “Fries” with Easy Strawberry Yogurt Dip: So fun and refreshing! Blend plain or vanilla Greek yogurt with 3 to 4 strawberries (and optional honey or other sweetener to taste) then serve with sticks of watermelon. I used a crinkle cutter which you can buy on Amazon or any kitchen store. Make sure to refrigerate and serve chilled! Happy summer!! #momsoftiktok #watermelon #funfood #healthykidsfood ♬ Cruel Summer – Taylor Swift

Οι πατάτες καρπούζι είναι απλά κομμάτια καρπουζιού κομμένα για να μοιάζουν με τηγανητές πατάτες. Η Heather τις σερβίρει με ένα απλό ντιπ φράουλας- γιαουρτιού, αποτελώντας ένα δροσιστικό και ταυτόχρονα υγιεινό σνακ για μικρούς και μεγάλους. Με ένα ειδικό μαχαίρι κόβει τις πατάτες καρπούζι με ένα ζικ ζακ τελείωμα, αναδεικνύοντας μια κανονική φέτα καρπουζιού σε μια παιχνιδιάρικη και άκρως δελεαστική λιχουδιά.

Διαβάστε επίσης: Η «δίχως λόγια» επικράτηση του Ολυμπιακού στο Ibrox

Πώς να κόψετε και να σερβίρετε τηγανητές πατάτες καρπούζι

Για να φτιάξετε τηγανητές πατάτες καρπούζι, θα χρειαστείτε πρώτα τον αντίστοιχο κόφτη. Ωστόσο, μπορείτε απλώς να κόψετε το καρπούζι σε στικς με το μαχαίρι.

Η Heather ξεκινάει την πρωτότυπη αυτή παρουσίαση του καρπουζιού φτιάχνοντας το ντιπ φράουλα- γιαούρτι. Ρίχνει περίπου 1 φλιτζάνι γιαούρτι σε ένα μπλέντερ, μαζί με 3 μεγάλες φράουλες και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Στα σχόλια, λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο γλυκαντικό, όπως αγαύη ή σιρόπι σφενδάμου. Και στη συνέχεια χτυπάει το μείγμα για να δημιουργήσει μια σάλτσα για ντιπ.

Κατόπιν το βίντεο δείχνει τις φέτες καρπουζιού στο ξύλο κοπής της, οι οποίες έχουν πάχος περίπου 2,5 εκατοστών. Η Heather κόβει τις φέτες με τον συγκεκριμένο κόφτη (όπως είπαμε και παραπάνω μπορείτε απλώς να κόψετε το καρπούζι σε στικς) για να φτιάξει τις πατάτες της, πετώντας τη φλούδα.

Τέλος, τοποθετεί τις πατάτες καρπουζιού σε ένα δίσκο σερβιρίσματος μαζί με το ντιπ φράουλα- γιαούρτι και μερικές ακόμα φράουλες για γαρνιτούρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ