Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο δίχως ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό στα 49 είναι αγαλματένια οπτασία (pics)

Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο δίχως ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό στα 49 είναι αγαλματένια οπτασία (pics)

Διατηρεί ένα αρκετά εντυπωσιακό και καλλίγραμμο σώμα...

Η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται να διατηρεί ένα αρκετά εντυπωσιακό και καλλίγραμμο σώμα με κοιλιά πλάκα και πρόσωπο δίχως ψεγάδι, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες της φορώντας μαγιό. Η καλλιτέχνης αναδεικνύει την φυσική της ομορφιά στα 49 και εντυπωσιάζει με το κορμί της, που θυμίζει 25άρα.

Η σπουδαία τραγουδίστρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, φροντίζει να διατηρεί ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών και όταν φοράει μαγιό. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η καταγωγή της.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» από Πέτγουεϊ για Παναθηναϊκό: «Απλά προσπαθεί να πάρει παίκτες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό;»

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της από τις διακοπές της στη Μύκονο, φορούσε ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που είχε ένα ιδιαίτερο κόψιμο, αναδεικνύοντας το γραμμωμένο σώμα της. Ταυτόχρονα, φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά που έγραφαν τη λέξη “icon” (είδωλο) πάνω τους, δημιουργώντας ένα στιλιστικό statement.

Μελίνα Ασλανίδου
Μελίνα Ασλανίδου

Οι ακόλουθοι της δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και έστειλαν τα emoji σε σχήμα φωτιάς κάτω από την ανάρτησή της, δείχνοντας έτσι την θαυμαστική τους ανταπόκριση στον υπέροχο εμφανισιακό της χαρακτήρα.

Ως προς την ανανεωμένη εμφάνισή της η Μελίνα Ασλανίδου έχει αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς διατηρείται σε φόρμα:

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα».

Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ