«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου – «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν…»

«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου – «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν…»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Στην εφημερίδα On Time μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία και τα οφέλη που έχει λάβει από αυτή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για τον γάμο της.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιβάν Μπρίνιτς» (vid)

Πόσα χρόνια κάνεις ψυχοθεραπεία;

Πάνω από δέκα χρόνια κάνω ψυχοθεραπεία και συνεχίζω, εκεί βασίζεται όλη μου η εξέλιξη. Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει και αν θα είχαν έρθει έτσι τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας.

«Βόμβα» από την Αθηνά Οικονομάκου - «Δεν ξέρω τι δρόμο θα είχα πάρει αν...»

Τι σε έχει πληγώσει πολύ;

Διάφορα συμβάντα, όχι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό τα τελευταία χρόνια.

Τον ερχομό τρίτου παιδιού τον σκέφτεσαι;

Δεν είμαι αρνητική στον ερχομό τρίτου παιδιού. Σε αυτή τη φάση της ζωής δεν το σκεφτόμαστε, ωστόσο, σε λίγα χρόνια από τώρα, να είμαστε καλά με υγεία και να αντέχουμε, γιατί όχι; Ο μπαμπάς του γιατρού μου έχει ξεγεννήσει τη μαμά μου κι εκείνος εμένα.

Εμείς έχουμε την εικόνα της όμορφης, της επιτυχημένης, της πλούσιας, με την οικονομική άνεση που έχει κάνει ένα καλό γάμο, δυο παιδιά. Όλο το «πακέτο».

Αλήθεια είναι, αλλά λέω ότι όλο αυτό δεν έχει έρθει τυχαία, το ότι είναι ένας πολύ μακρύς δρόμος, μέχρι τώρα, που οφείλεται σε πάρα πολλές καταστάσεις, γεγονότα και συνθήκες που κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί, γιατί έχω καταφέρει να είμαι τόσο δυναμική, γιατί τα καταφέρνω όλα, γιατί με ό,τι ασχολούμαι, το πετυχαίνω, γιατί είναι αυτές οι επιλογές μου. Γιατί οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι αυτοί. Έχω πασχίσει πάρα πολύ.

Παιχνίδια στην άμμο για μαμά και κόρη: Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την μικρή Σιέννα σε παραλία της Πάρου

Στην Πάρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου. Με την ευκαιρία, δείτε την τυχαία συνάντηση που είχε η ηθοποιός στο πλοίο και την άφησε άφωνη.

Η ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αλλά και από τα γυρίσματα για τη σειρά “Ο πρώτος από εμάς” στην οποία θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν, θέλησε να απολαύσει τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού μαζί με την οικογένειά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου άλλωστε, φροντίζει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της ενώ τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπά ιδιαιτέρως. Έτσι, με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και εξωτερικό.

Παιχνίδια στην άμμο για μαμά και κόρη: Η τρυφερή ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την μικρή Σιέννα σε παραλία της Πάρου

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε με την οικογένειά της στην Πάρο και όπως θα δεις δημοσίευσε και μια φωτογραφία της κόρης της, Σιέννας, από την παραλία σημειώνοντας, «Σιεννάκι μου γλυκό».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ