Βόμβα στην ελληνική showbiz: Ζευγάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Dat Lilly;

Βόμβα στην ελληνική showbiz: Ζευγάρι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Dat Lilly;

Τι ταιριαστό ζευγάρι!

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μετά την Σκύρο και τα Κουφονήσια, επισκέφτηκε την Πάρο και την Αντίπαρο, μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ωστόσο, στην παρέα τους βρέθηκε και η δημοφιλής YouTuber Dat Lilly (Aγγελική Κόκλα), όπως γνωστοποίησε η ίδια με αναρτήσεις της στο Instagram.

Ο φακός του govastiletto.gr βρέθηκε την Πάρο και εντόπισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διασκεδάζει με την παρέα του στο γνωστό μπαρ – εστιατόριο Stilvi, με το κέφι να ανεβαίνει στα ύψη.

Ωστόσο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τα βίντεο που θα δείτε αποκλειστικά στο govastiletto.gr, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά με την Dat Lilly καθώς όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά και δεν αποχωρίστηκαν λεπτό ένας τον άλλον.

Η Dat Lilly είναι πολύ καλή φίλη εδώ και χρόνια με τον Fipster και έτσι γνώρισε τον Κωνσταντίνο.

Λίγα λόγια για την Dat Lilly:

Η Dat Lilly είναι μία από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες YouTubers. Το εκκεντρικό κορίτσι με τα τατουάζ έχει ξεχωρίσει για το περιεχόμενο που παρουσιάζει στο κανάλι της αλλά και για τον χαρακτήρα της. Στην 19η απονομή των Mad Video Music Awards, η Dat Lilly κέρδισε επάξια το βραβείο «Viral Hero» ανάμεσα σε πολύ αξιόλογους συνυποψηφίους και κέρδισε το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού.

Το πραγματικό όνομα της Dat Lilly είναι Αγγελική Ιωάννα Κόκλα. Γεννήθηκε στις 4 Μάη του 1991 και είναι 31 ετών. Είναι Ελληνίδα content creator στο YouTube, στο TikTok και στο Instagram και εργάζεται και ως DJ.

Η Dat Lilly σπούδασε από το 2009 ως το 2013 στο ΤΕΙ Αθήνας στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης. Έχει κάνει μαθήματα χορού στη σχολή χορού του Φωκά Ευαγγελινού.

Έχει φοιτήσει στο Αττικό Ωδείο.

Η Dat Lilly ξεκίνησε το κανάλι της στο YouTube στα τέλη του 2015 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 78 εκατομμύρια συνολικές προβολές, με 420 χιλιάδες subscribers.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ