Ο «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι σήμερα drag queen (vid)

Ο «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι σήμερα drag queen (vid)

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση του Μανώλη Θεοδωράκη σε Mary Sunshine.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός Μανώλης Θεοδωράκης, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε από τη συμμετοχή του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ασχολείται με την τέχνη του drag.

Ο «Φοίβος» έπαιξε στο πασχαλινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, όπου υποδυόταν ένα νεαρό που φλερτάρει ταυτοχρόνως με την Πέγκυ, αλλά και την Ελένη.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA – Κυβερνητική σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

Ο τηλεοπτικός «Φοίβος» σήμερα είναι κυριολεκτικά αγνώριστος, έχοντας πραγματοποιήσει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο Μανώλης Θεοδωράκης δεν έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στα «Χρυσά κορίτσια» το 2007, σε μια παραγωγή της ΕΡΤ.

@mary_sunshine Απάντηση στον χρήστη @Dimitra Leivaditi ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ε? #dragmakeup #queerart #dragqueen #pride #love ♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Sunshine

Έκτοτε, έχει συμμετάσχει κατά κύριο λόγο σε παραγωγές του θεάτρου, ωστόσο αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ο ηθοποιός ασχολείται και με την τέχνη του drag, κάνοντας σόου ως Mary Sunshine. Ως Mary Sunshine κάνει drag μακιγιάζ και σόου σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακό.

@mary_sunshine #marysunshine #dragmakeup #dragcostume #fashion #costume #sewing #fyp #foryou #queerart #dragqueen #dragshow #pride #love ♬ πρωτότυπος ήχος – Helena Paparizou

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ