Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η εμπειρία της μετά από μπότοξ – «Ήταν σαν να με είχαν δείρει»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η εμπειρία της μετά από μπότοξ – «Ήταν σαν να με είχαν δείρει»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε ότι έχει πλέον τελειώσει με τη χρήση του μπότοξ και είναι απόλυτα ευχαριστημένη με εναλλακτικές θεραπείες προσώπου.

Για πολλά χρόνια οι πλαστικές επεμβάσεις αποτελούσαν ένα θέμα ταμπού. Με την πάροδο των ετών όμως, πολλές γυναίκες ξεκίνησαν να μιλούν για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί.

Μάλιστα, πολλές από αυτές αποκάλυψαν τις αρνητικές επιπτώσεις που είχαν οι αισθητικές επεμβάσεις πάνω τους καθώς πολλές φορές οδήγησαν σε αλλοίωση των χαρακτηριστικών τους.

Διαβάστε επίσης: Η «σούπερ τέτοια», τα social και η Φιλαδέλφεια…

Μία από αυτές είναι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία μίλησε για το μπότοξ. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει πλέον τελειώσει με τη χρήση του μπότοξ και είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τις εναλλακτικές καλλυντικές θεραπείες προσώπου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ήταν σαν να την έχουν δείρει μετά το τελευταίο μπότοξ που έκανε.

Σε ένα νέο βίντεο στο Instagram, η 41χρονη τραγουδίστρια της ποπ είπε στους ακολούθους της ότι έχει βρει μια εναλλακτική θεραπεία για την γήρανση. Επίσης, χλεύασε το μπότοξ, χαρακτηρίζοντάς το «φρικτό» φάρμακο, λέγοντας ότι για εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Δείτε την ανάρτηση

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τα εξής:

«Εντάξει… Έχω μεγάλο μέτωπο και χρειάζομαι σοβαρά αφέλειες, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να δω μερικές φορές με αφέλειες!!! Το μοιράζομαι αυτό γιατί πραγματικά λειτουργεί. Πάρα πολλές φορές, αυτοί οι λεγόμενοι «καλύτεροι γιατροί» κάνουν καταπληκτικό μπότοξ. Ποτέ ξανά στο Λος Άντζελες. Την πρώτη φορά, έκανα μόνο χείλη… στη Νέα Υόρκη. Πολύ διαφορετικό από το Λος Άντζελες… τόσο διακριτικό, ήταν ένα αξιολάτρευτο στόμα !!!! Το μέρος είχε όλα τα ξύλινα πατώματα και ήταν ακατέργαστο. Εδώ και μάλλον 10-15 χρόνια δεν έχω κάνει σωστά τα δικά μου, και τι γίνεται με τις φορές που το ένα φρύδι είναι πάνω και το άλλο κάτω; Ούτε καν με βλέπουν για 2 βδομάδες. Οι αδερφές του φίλου μου το βρίσκουν αστείο και γελούν, αλλά θα ήθελα να δω τι θα έκαναν αν κάποιος το έκανε αυτό στο πρόσωπό τους. Εντάξει … οπότε ίσως σε μια ταινία όπως το «Just Go with It» όπου τα φρύδια της κοπέλας είναι ανακατεμένα, αυτό είναι αστείο. Αλλά όχι στην πραγματική ζωή, όταν το ένα μάτι είναι μαύρο και μπλε και πολύ ψηλότερα από το άλλο. Έκλαψα και μετά σκέφτηκα, πότε θα φύγει αυτό; ‘Ω, απλά δώστε του μια ή δύο εβδομάδες’. Μερικές φορές τα νεύρα δρουν έτσι και έχουν αντίστροφο αποτέλεσμα και λέω, ‘μοιάζω σαν κάποιος να με χτύπησε στο ξύλο’ !!! Οπότε, φυσικά, πάω πίσω και το δείχνω στο γιατρό. Λέει ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, και λέω, ‘τότε γιατί δεν μπορώ να πάω πουθενά για δύο εβδομάδες;’ και οι αδελφές του φίλου μου γελούσαν.  Το μπότοξ είναι φρικτό».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η τραγουδίστρια είχε καλυμμένο το μέτωπό της με ένα κομμάτι σιλικόνης, που όπως αποκάλυψε είναι ο νέος τρόπος αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ