Θυμάστε την πεθερά του Χάρη Ρώμα από το «Δεληγιάνειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 91 της η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου

Θυμάστε την πεθερά του Χάρη Ρώμα από το «Δεληγιάνειο Παρθεναγωγείο»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 91 της η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου

Πως είναι σήμερα: Η Μαρία Κωνσταντάρου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, γεννημένη στην Πτολεμαΐδα το 1932. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα ο Στηβ Ντούζος.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» και έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Αχ! Αυτή η γυναίκα μου», «Η Μαρία της Σιωπής», Όχι,.. κύριε Τζόνσον και «Οι βοσκοί της συμφοράς» του Νίκου Παπατάκη.

Στο θέατρο έχει παίξει σε παραστάσεις όπως «Ρινόκερος» του Ιονέσκο, «Γέρμα» του Λόρκα και «Ο βίος του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έπαιξε στις σειρές «Σοφία …Ορθή» και «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον».

Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάρου;

Τα παράτησε και απομακρύνθηκε από τα φώτα: Έτσι είναι σήμερα η Πολυξένη του ALTER (photo)

Η Πολυξένη Μπίφσα έγινε γνωστή τη δεκαετία του 2000 μέσα από τη συχνότητα του Alter, όπου με τις επιτυχίες κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στο παιδικό κοινό. Επίσης, ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

«Μήνυμα κρυφό», «Πάρτ’ τα», «Αχ φεγγαράκι μου» ήταν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, που ξετρέλαναν μικρούς και μεγάλους. Λίγα χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό και συγκεκριμένα το 2009 πήρε μέρος στο “X- Factor” που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πως είναι σήμερα η Πολυξένη του Alter;

Τα τελευταία χρόνια η Πολυξένη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Η ίδια διαθέτει προφίλ στο Facebook, ωστόσο λίγες φωτογραφίες της είναι δημόσιες. Όπως μπορείτε να δείτε, η Πολυξένη είναι σήμερα μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει αλλάξει ελάχιστα από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Δείτε την Πολυξένη του Alter σήμερα:

Πηγή: Athensmagazine

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ