Έξαλλος ο Μουζουράκης: «Με παρουσιάζαν να δηλώνω ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο»

Εξώδικο Μουζουράκη σε ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ για αναπαραγωγή βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή των Κατσούλη - Καραβάτου.

Έξαλλος ο Μουζουράκης: «Με παρουσιάζαν να δηλώνω ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο» | to10.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης έστειλε εξώδικο σε μέσα ενημέρωσης, με αφορμή βίντεο που προβλήθηκε στο πρωινό της τηλεόρασης του Star. Όπως αναφέρεται στο κείμενο του εξώδικου, σε βίντεο όπου προβάλλονται δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη, έχει ‘κοπεί’ ο ήχος με αποτέλεσμα να αποκρύπτονται οι λέξεις Xbox και Playstation και να αλλοιώνεται έτσι το μήνυμά τους. Η ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν πως ο coach του The Voice είχε καιρό να εμφανιστεί στο γυαλί ή την μεγάλη οθόνη: «Έχουμε καιρό να σε δούμε να παίζεις» ανέφερε με τον καλλιτέχνη να απαντά: «Παίζω κάθε μέρα, παίζω playstaton, παίζω Xbox».

Ο Πάνος Μουζουράκης, εξηγεί στο εξώδικο πως με τον τρόπο αυτό, παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν ειδήσεις στο διαδίκτυο που ούτε λίγο, ούτε πολύ τον παρουσίαζαν να δηλώνει πως αυνανίζεται καθημερινά. Για να ακριβολογούμε, όπως αναγράφεται στο κείμενο: «Η δήλωσή μου αυτή αναπαράχθηκε […] συνοδευόμενο από απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο την τιμή, και την υπόληψή μου, καθώς ο τίτλος […] με παρουσίαζε να έχω δηλώσει ότι πάιζω κάθε μέρα με το γεννητικό μου όργανο».

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο Πάνος Μουζουράκης ανάρτησε και ένα επεξηγηματικό κείμενο στα Social media, όπου παρατίθεται και το επίμαχο βίντεο, μονταρισμένο και αμοντάριστο. «Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης» αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζει πως έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα προσβλητικών μηνυμάτων. «Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό» προσθέτει και δίνει τα δύο βίντεο.

«Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου» αναφέρει κλείνοντας.

Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.
Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.
Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.
Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο.
Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.
Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό. Playstation και Xbox!!!… ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου. Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.
Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πάνος Μουζουράκης (@panosmouzourakis) στις

Τι απαντά ο Κρατερός Κατσούλης

Ο παρουσιαστής της εκπομπής που φαίνεται να πυροδότησε όλη την ένταση, Κρατερός Κατσούλης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Μουζουράκη στο Instagram, πως ο λόγος του μοντάζ ήταν άλλος. «Χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε διαφήμιση». Όπως αναφέρει μάλιστα, η ίδια η εκπομπή έστειλε το πρώτο βίντεο αμοντάριστο στον καλλιτέχνη, προκειμένου να το δημοσιεύσει και να το συμπεριλάβει στην αγωγή του.

Πηγή http://news247.gr

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο