Του έκατσε το Λόττο δυο φορές την ίδια βδομάδα

Του έκατσε το Λόττο δυο φορές την ίδια βδομάδα

Αμα έχεις τύχη διάβαινε...

Την ώρα που για κάποιους είναι όνειρο να κερδίσουν το Λόττο έστω και μια φορά, για άλλους φαίνεται πως είναι αρκετά εύκολο να το πιάσουν και δεύτερη.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Αυστραλία, όταν ένας υπερτυχερός το κέρδισε και δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα πέντε ημερών. Και είχε επενδύσει μάλιστα ένα τμήμα του πρώτου ποσού για να αυξήσει τις πιθανότητές του στο δεύτερο, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Sydney Morning Herald».

Ο 40χρονος κέρδισε αρχικά 1 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (630.000 ευρώ) και πέντε μέρες αργότερα ήταν ένας από τους 14 τυχερούς που μοιράστηκαν τα 20 εκατ. δολάρια Αυστραλίας, με καθέναν τους να κερδίζει 1.428.571 δολάρια Αυστραλίας (900.000 ευρώ).

Ο άντρας, που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε πως σκοπεύει να επενδύσει τα κέρδη του στην κτηματομεσιτική, θέλοντας να είναι προσγειωμένος και λογικός. Μέχρι τη δεύτερη νίκη του είχε αγοράσει βέβαια ένα αυτοκίνητο και έκλεισε διακοπές στη Χονολουλού, δεν έμεινε ακριβώς πιστός στα λεγόμενά του δηλαδή. Όσο για το πρακτορείο στο οποίο έπαιξε τα δύο τυχερά Λόττο, χτύπησε κι αυτό φλέβα χρυσού, καθώς κατακλύζεται πια από πελάτες…

Πηγή E-Radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ