Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν έχει τελειώσει, ακόμα αντιμετωπίζω…»

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Δεν έχει τελειώσει, ακόμα αντιμετωπίζω…»

«Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία»

Η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης έδωσαν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη. Τα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησαν από καρδιάς για την απώλειά του, ενώ παράλληλα ο γιος του συγκίνησε, αναφερόμενος στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και ακόμα δεν έχει τελειώσει.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω» ανέφερε παρακάτω ο Νίκος Φλωρινιώτης για το αν νιώθει βάρος το όνομα του πατέρα του.

«Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε», με την Άννα Φλωρινιώτη να τονίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε» κατέληξε για την αρρώστια του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ