Ο Χαρούλης μεγάλωσε: Φουλ ερωτευμένος ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά, η κοπέλα που του “έκλεψε” την καρδιά & το φιλί

Ο Χαρούλης μεγάλωσε: Φουλ ερωτευμένος ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά, η κοπέλα που του “έκλεψε” την καρδιά & το φιλί

Ο Χάρης Σεφερλής γιός των Σεφερλή – Τσαβαλιά, μεγάλωσε, και δηλώνει φουλ ερωτευμένος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που πρέπει όλοι να τον βιώνουν χωρίς ντροπή. Ο γιος του γνωστού κωμικού Μάρκου Σεφερλή κάνει ακριβώς αυτό. Είναι ερωτευμένος και δεν διστάζει να το μοιραστεί.

Το 19χρονο αγόρι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι μία ξανθιά γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά. Εικάζουμε πως πρόκειται για την σύντροφο του.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, ο Χάρης Σεφερλής ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με την αγαπημένη του, της οποίας έχει κρύψει το πρόσωπό της με μια μαύρη καρδιά.

Δες παρακάτω το στιγμιότυπο:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο  Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όλα αυτά τα χρόνια έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν με κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά τους.

Πηγή: Enimerotico.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ