Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου από την πρόσφατα απόδρασή τους.

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου από την πρόσφατα απόδρασή τους.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Κροατία όπου απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το paddleboard του, με τον πρώην άσο της μπάλας να κάθεται στη σανίδα και την 24χρονη φοιτήτρια να… τραβά κουπί.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Καραπαπάς: «Αφήστε την ομάδα ήσυχη, ότι γράφεται είναι παραμύθι» (pic)

Φέρεται πως ο 36χρονος Ζεράρ Πικέ συγκατοικεί πλέον με την Κλάρα Κία στο σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του Σακίρα. Ο Ζεράρ Πικέ δεν άργησε να προχωρήσει τη ζωή του, με τη Sun να αναφέρει πως η Σακίρα ζούσε στο σπίτι από το 2012. Χρονιά που έφτασε στη Βαρκελώνη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ζευγάρι θα φύγει από το διαμέρισμα του Πικέ στο κέντρο της Βαρκελώνης και θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι που δεν απέχει πολύ από την παραλία.

Δημοσιογράφος της MailOnline επικοινώνησε με εκπροσώπους του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ.

Παιχνίδια στο νερό για Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία

Η απόδρασή τους στο νησί Lopud έρχεται εν μέσω των δημοσιευμάτων που θέλουν το ζευγάρι να μένει πλέον μαζί.

H 24χρονη σύντροφoς του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα επέλεξε ένα πράσινο μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Η συνέντευξη που «έκαψε» τον Ζεράρ Πικέ
Ζεράρ Πικέ και Σακίρα επιβεβαίωσαν το τέλος της 11χρονης σχέσης τους τον περασμένο Ιούνιο. Οι φήμες ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να απατά την τραγουδίστρια.

Ήταν στις αρχές του χρόνου που είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο που έδειχνε την Κλάρα Κία στο σπίτι του ποδοσφαιριστή πριν από τον χωρισμό του με τη Σακίρα.

Η Σακίρα φέρεται να σοκαρίστηκε από το βίντεο με την Κλάρα Κία. Και αυτό γιατί η επίσκεψή της είχε πραγματοποιηθεί δέκα μήνες προτού ανακοινωθεί και επίσημα ο χωρισμός της τραγουδίστριας με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Κλάρα Κία εμφανιζόταν στο παρασκήνιο μιας συνέντευξης του ποδοσφαιριστή στο σπίτι του. Μια περίοδο που η Σακίρα βρισκόταν στο εξωτερικό με τα δύο παιδιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ