Το πανάκριβο και σπάνιο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη – 530 ίπποι, τελική 315 χλμ. – Το είχε διαλύσει

Το πανάκριβο και σπάνιο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη – 530 ίπποι, τελική 315 χλμ. – Το είχε διαλύσει

Η αγάπη του πασίγνωστου τραγουδιστή για τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, διαψεύδοντας ότι ζει απομονωμένος. Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το σπίτι που διαμένει για 15 ολόκληρα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο τραγουδιστής έχει… τρέλα για τα γρήγορα αυτοκίνητα και όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ, ακόμα οδηγάει το αγαπημένο του Nissan GT-R.

Να σημειώσουμε, ότι το Nissan GT-R εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 3.799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 530 ίππους, έχει 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 315 χλμ./λωρα!

Το τροχαίο που δεν θα ξεχάσει και η ζημιά των 50.000 ευρώ!

Ο Νότης Σφακιανάκης πριν από περίπου 10 χρόνια είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό του στη περιοχή της Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το πρόγραμμα στην «Ιερά Οδό», όπου εμφανιζόταν.

Το τροχαίο συνέβη στη παραλιακή οδό, στο ύψος της Βουλιαγμένης στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δήμητρας, με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από το συμβάν κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά το GT-R έπαθε πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική έρευνα, το κόστος επισκευής άγγιξε τα 50.000 ευρώ και αυτό διότι αναφερόμαστε σε ένα σπάνιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σε ελάχιστες μονάδες στη χώρα μας. Αρκεί να αναφέρουμε πως ένας προφυλακτήρας κοστίζει κοντά στα… 3.000 ευρώ! Σύμφωνα με μαρτυρίες το GT-R του τραγουδιστή είχε πάθει ζημιές στο πίσω δεξί φτερό, στο εμπρός τμήμα, στον κινητήρα και το σασί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ