Αναστατώνει με το μπικίνι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Αναστατώνει με το μπικίνι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναπολεί ήδη την ανεμελιά και τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος, η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε δύο φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, αποκαλύπτοντας πως της λείπει ήδη το καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διατηρεί ένα ιδιαιτέρα ενεργό προφίλ στο Instagram και ανανεώνει συχνά το περιεχόμενο του προφίλ της με στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη θάλασσα, ποζάροντας στον φακό μέσα από τη θάλασσα και με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.

Με δύο μόνο πλάνα και τη λεζάντα «κάπως θέλω λίγο από αυτό» η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε σαφές στους διαδικτυακούς της φίλους πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της περίοδος.

Οι ανέμελες στιγμές του καλοκαιριού έχουν περάσει, τα σχολεία έχουν ξεκινήσει από και οι υποχρεώσεις της νέας σεζόν φαίνεται πως «χτυπάνε» την πόρτα για όλους. Η ηθοποιός όμως φαίνεται ότι αναπολεί τις ημέρες του καλοκαιριού και τις ανάμελες στιγμές.

Πόζες με φόντο το απέραντο γαλάζιο

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, ποζάρει με το μπικίνι της. Ενα μαύρο κλασικό για το επάνω μέρος και ένα σλιπ με leopard print.

Φορά ένα ψάθινο καπέλο και ποζάρει με φόντο τη θάλασσα, γράφει στη λεζάντα «Κάπως θέλω λίγο από αυτό #ialreadymisssummer», ενώ εκείνο που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο είναι το γυμνασμένο σώμα της και οι κοιλιακοί της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ