Διονυσία Κουκίου: Ποιο είναι το μοντέλο που δεν αντέχει της «γυναίκες β’ διαλογής» – Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και οι έρωτες με Σπαλιάρα και «βασιλιά των τσιγγάνων»

Διονυσία Κουκίου: Ποιο είναι το μοντέλο που δεν αντέχει της «γυναίκες β’ διαλογής» – Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και οι έρωτες με Σπαλιάρα και «βασιλιά των τσιγγάνων»

Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και τα καλλιστεία

To «My Style Rocks» έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΙ ξεκινώντας με δέκα διαγωνιζόμενες και ανάμεσά τους την πρώην Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου. Παράλληλα, δείτε πως ήταν η Διονυσία Κούκιου του My Style Rocks πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της!

«Η πασαρέλα του «My Style Rocks» δεν είναι η πρώτη πασαρέλα που έχω περπατήσει. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις γυναίκες γιατί ξέρω πώς λειτουργούν. Θα μου πουν έναν καλό λόγο μπροστά μου και με το που γυρίσω την πλάτη θα με θάβουν», δήλωσε αρχικά η Διονυσία Κουκίου.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ εμπιστευτικό: Η θέση του στην δεύτερη πεντάδα των Kings και η πρώτη… εκτίμηση

«Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες και τι εννοώ με αυτό; Χείλη, άσχετο που έχω και εγώ, φρύδια, στήθος, ντύσιμο. Είναι όλες μια κόπια. Επειδή είμαι συνηθισμένη στις πρωτιές λέω να φέτος να κερδίσω άλλο έναν τίτλο», συμπλήρωσε η Διονυσία Κουκίου.

Ποια είναι η Διονυσία Κουκίου

Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές

Το μοντέλο και επιχειρηματίας είναι 37 ετών κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Πάτρα, στην οποία μεγάλωσε. Η Διονυσία Κουκιου αποφάσισε τελειώνοντας το σχολείο να έρθει μόνιμα στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει, ωστόσο η ομορφιά και οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έκαναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ωστόσο αρκετά χρόνια μετά πήρε την απόφαση να κάνει σπουδές γύρω από την ψυχολογία και έτσι έβαλε στόχο να πάρει το πτυχίο της.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει στην εφημερίδα Freddo: “Είχα ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, αλλά στη συνέχεια το σταμάτησα και τώρα αποφάσισα να το τελειώσω. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου. Πάντα μου άρεσε αυτός ο τομέας της ψυχολογίας.

Το modeling έχει ημερομηνία λήξης και σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου. Η ψυχολογία είναι ένα επάγγελμα που μπορείς να έχεις πολλές επιλογές. Δεν είναι μόνον η ψυχανάλυση, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα“.

Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση

Η Διονυσία Κουκιου έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή. Χρόνια πριν διατηρούσε σχέση με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση ο οποίος υπενθυμίζεται ότι δολοφονήθηκε το 2021. Το ζευγάρι το 2014 ετοιμάζονταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τελικά χώρισαν περίπου έναν χρόνο αργότερα.

Διονυσία Κουκίου και Τάσος Μπερδέσης

Η σχέση με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον «βασιλιά των τσιγγάνων»

Λίγο καιρό αφότου χώρισε από τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, η σχέση της με τον Γιάννη Σπαλιάρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ. Φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, ωστόσο το 2017 σε συνέντευξή της στην Real δήλωσε ότι ήταν απλά φίλοι.

Έπειτα σύναψε σχέση με τον Μάρκο Βιλανάκη ο οποίος είναι γνωστός και ως “ο βασιλιάς των τσιγγάνων”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αφού ο ένας εντυπωσιάστηκε αμέσως από τον άλλον. Ήταν αρκετά ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι μαζί και μάλιστα συζούσαν στην Γλυφάδα. Ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς αφού φημολογούνταν ότι θα παντρευτούν.

Τα καλλιστεία

Ήταν 2008 όταν η εντυπωσιακή Διονυσία Κουκιου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία, κάτι το οποίο αποδείχτηκε πολύ σωστή απόφαση καθώς κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και τον μεγάλο τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Ωστόσο, πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις σολάριουμ που διαθέτει στην Αθήνα και την Πάτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ